un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Microsoft Surface, un concept de calculator

30 May 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Am văzut astăzi site-ul Surface, pt un computer pe care Microsoft îl vede înlocuind măsuţa de cafea din sufragerie. Ar afişa imagini, filme, hărţi, informaţii, servicii Internet şi bănuiesc că se poate extinde la orice. Pare ceva din filmele SF gen Minority Report, dar îmi place ideea. Şi site-ul e drăguţ.

Am mai citit nişte articole interesante astăzi:

1. Cum Google, Yahoo şi alte servicii compromit securitatea computerelor prin extensiile instalabile în Firefox.
2. Fortune Magazine numeşte Apple TV o mare duda şi îl compară cu Zune că eşec.

  2 comentarii

 1. Ah… firefox extensions… fuck yourself with style :P

  Daca n-ar fi extensiile ce bine ar merge firefoxul.
  Daca n-ar exista extensiile ce de kkt ar fi firefoxul :P

  Apropo, e chiar asa greu sa faci sa se deschida linkurile externe intr-o noua pagina/tab?

    (Citează)

 2. Nu, ar trebui sa adaug eu manual un target=”_blank” la fiecare link. Insa am lasat acest lucru la alegerea cititorilor, daca vor sa urmeze linkul sau sa se deschida in alta pagina. Daca vrei sa se deschida in alta pagina, tii apasat CTRL cand faci click pe link, in Firefox, respectiv SHIFT+click in IE.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus