un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si ca tot ziceam de metrou…

19 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

… azi n-am incaput in el. :| La Piata Romana, unde altundeva decat in aceasta statie cu o arhitectura idioata, din cauza portalurilor. Erau un catralion de copilasi in statie, probabil se terminasera orele la vreo scoala din zona, peronul era plin, a venit metroul, au intrat cati au putut in el, si eu si altii am ramas pe peron. Abia au reusit sa inchida usile. Am asteptat trenul urmator. Prima oara cand mi se intampla, si merg cu metroul de cand eram bebelus.

Tot pe acest subiect, nu inteleg de ce unii apasa butonul ala de deschidere a usilor, la noile garnituri, din moment ce este inactiv (daca ar fi fost functional, era aprins un LED in el, dar acum usile sunt controlate de soferul metroului). Cred ca este un efect placebo pentru unii, altfel ai zice ca oamenii sunt suficient de inteligenti incat sa vada ca desi apasa butonul ala de 3 ori, usile se deschid tot cand doreste conductorul.

In metrou de obicei oamenii se uita la pantofii celor din fata lor. Daca unul casca, ii apuca pe toti cascatul. Daca se uita cineva la ceas, toti ceilalti din vagon care au vazut gestul nu se pot stapani, oricat de mult ar incerca si oricata determinare ar avea in ei, sa nu se uite si ei la ceas. Curiozitatea de a vedea cat arata ceasul, de a sti ce stie si cel din fata ta, e prea mare.

    3 comentarii

  1. n-ai nimerit tu garniturile in care conductorul de metrou n-are chef sa deschida usile ;) ca nu e sofer :P

    acolo sa vezi buluceala :P

      (Citează)

  2. oricum cele mai frumoase momente sunt cand dai de cate un manelist caruia ii mai place si vocea lui…

      (Citează)

  3. Ar trebui sa se interzica prin lege ascultarea ring-tone-urilor in metrou, sau sa bagi muzica pe telefon pe difuzor, doar ca sa arati celor din jur ca ai telefon cu mp3-uri si gusturi proaste la muzica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus