un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prezentarea masinii McLaren Mercedes

19 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Daca tot il vad pe psiho-mnz entuziasmat de faptul ca echipa McLaren se va numi de acum Vodafone McLaren Mercedes, il invit sa urmareasca mai jos prezentarea oficiala a monopostului MP-22 2007, facuta acum cateva zile la Valencia, inclusiv cu turul de onoare al masinilor, interviuri cu Alonso, Lewis Hamilton si De La Rosa.

Asta este partea 1/4, pentru pasionati avem mai jos si celelalte:

Partea 2/4
Partea 3/4
Partea 4/4

57 de zile si 10 ore pana la startul primei curse a sezonului 2007.

    2 comentarii

  1. mersi mersi :D

      (Citează)

  2. Marius Muscalu

    20/01/2007 la 4:45 PM

    hoooooo mclaren !!! HOOOOOOO!!!!!! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus