un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Declaratie aiurea?

9 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Comentand recentul raid aerian al SUA in Somalia impotriva unor teroristi, purtatorul de cuvant al guvernului interimar din Somalia, Abdirahman Dinari, a declarat pt AFP:

So many dead people were lying in the area. We do not know who is who, but the raid was a success

Doar mie mi se pare aiurea rau si cam idiot sa declari “au murit foarte multi, nu stim cine sunt acestia, dar raidul a fost un succes”? Asta in stirea de pe BBC. Pe CNN declaratia este doar <<"We don't know how many people were killed in the attack but we understand there were a lot of casualties," government spokesman Abdirahman Dinari said. "Most were Islamic fighters.">> care mai e cum mai e.

Update: in raspuns la ce zicea Ionut in comentarii, ca nu prea au aia ce manca pe acolo: urmatoarea fotografie i-a adus autorului un premiu Pulitzer in 1994. E cu o fetita din Sudan, care se prabuseste de oboseala, in drum spre un centru de ajutorare cu mancare. Un vultur aterizeaza imediat langa ea si o urmareste atent…

    3 comentarii

  1. Eu stiu de ce a zis “oficialul” ca raidul a fost un succes :P. Pentru ca a mai luat niste poveri de pe spatele statului…niste guri de hranit…si in al 2-lea rand…i-a mai scapat si pe aia de suferinta…pe somalezi ma refer…ca si asa mancau doar iarba.

      (Citează)

  2. S-a sinucis in anul urmator, intr-adevar, desi nu se stie exact motivul. Editorul sau spune ca fotograful, Kevin Carter pe numele lui, i-a zis ca fetita s-a ridicat si si-a continuat drumul, iar el a alungat vulturul. Mai multe detalii aici.

      (Citează)

  3. Master and Servant

    09/01/2007 la 11:39 PM

    Fotograful s-a sinucis la cateva luni intrucat a avut remuscari ca a plecat de acolo imediat ce a facut poza, adica nu a mutat copilu’ ala de sub privirile vulturului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus