un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bine ati venit in UE!

1 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii






A fost marfa Revelionul. Clubul Spider a fost ok, muzica a fost buna, bautura pe saturate, atmosfera ca de revelion. Mi-a placut ca ne-am mai adunat toti prietenii, asa cum faceam inainte la zile de nastere sau gratare, acum dupa ce s-a terminat facultatea e mai greu, ca unii au plecat prin diverse tari, altii muncesc, etc.

La 12 noaptea am plecat spre Universitate si a fost cel mai marfa moment. Din nou senzatia aia de inedit, mergand pe mijlocul bulevardului Magheru, fara sa fie nici o masina. Artificii din toate partile, pt ca se dadeau si la Universitate si in Piata Revolutiei. La Universitate era si un spectacol de lumini, canta lumea, se pupa pe strada, se bea sampanie. Pe Teatrul National erau proiectate steaguri, UE, alea… probabil au fost si discursuri dar n-am auzit. Ne-am reintors in club si am petrecut pana spre dimineata, eu la 5 am plecat acasa ca eram obosit rau si nu-mi reveneam. Iarasi o senzatie bizara, sa mergi cu metroul la ora aia, si sa fie si destul de plin (nu mai zic la dus, la 11 noaptea, era atat de plin metroul ca unii nu mai incapeau in el in statie, iar la Universitate au coborat toti)

Am facut cateva poze, pt cei care nu au fost in Bucuresti sau nu au trecut pe la Universitate. Prima de aici imi place cel mai mult, are si lumini si artificii si steagul Romaniei… O micuta galerie aici dar unele au iesit miscate, dar sunt si variantele mari la cele de mai sus.

Update: am vorbit cu ai mei care au fost la Revelionul lui Vanghelie la Romexpo. I-am dus acolo la ora 8 seara si din ce am vazut, Pavilionul Central arata excelent, plin de baloare si decoratiuni. Ei au stat la etaj, intr-o pozitie foarte buna, nici aproape nici departe de scena. Au cantat cam toti cantaretii posibili, o gramada de formatii romanesti, veneau, cantau 3 melodii, plecau si apareau altii. Cica pe Holograf a dansat mult lumea. Invitati speciali au fost formatia Europe (cine mai bine sa cante “It’s the Final Countdown” pt intrarea in Europa decat formatia cu acelasi nume?) si Joe Cocker. Lume buna, elegant imbracata, locurile erau toate ocupate. Mesele erau lungi, de 24 de persoane, fiecare avea platouri de gustari, o sticla de vin de la Dinescu, bere, cola, fanta, sampanie. Apoi au adus pastrav cu un sos de smantana parca, vol-au-vent, friptura de pui si tort. Au fost artificii, au fost baloane multe care au cazut in capul tuturor, palarii de petreceri, etc… pe total s-au distrat bine si au venit acasa pe la 5 si ceva dimineata. A fost si o tombola pt 3 Logan-uri, evident ca le-au luat altii.

    3 comentarii

  1. La multzi ani!

      (Citează)

  2. La multi ani , europene !

      (Citează)

  3. Suuper poze! Aproape că-mi pare rău că nu am fost şi eu în Piaţa Universităţii sau că nu am stat acasă ca să văd de la balcon focul de artificii.
    La mulţi ani!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus