un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Dupa integrare

1 Ian 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Intai trebuie sa spun ca mi s-a parut amuzant ca bucurestenii l-au huiduit pe Videanu in timpul discursului sau din Piata Universitatii, dupa cum spune stirea de aici. Si mai amuzat e cum a numarat Basescu secundele, “6, 5, 4, 1, 0!”.

Apoi o alta stire care vorbeste despre diverse norme si legi europene pe care trebuie sa le respectam si noi de acum. De ex cum se taie pielitele de la unghii, ce latime trebuie sa aiba scaunul de la teatru, in ce se prepara crema de ras la frizerie si ce tip de marmelada putem sa mai producem si ce nu. Aici. Despre asta vorbeam in postul trecut despre UE. Cine spanac o sa verifice cum se taie pielitele de la unghii in coafoare? Cine o sa verifice ce si cate jucarii au porcii in cocina, ca sa se joace cu squeeky-squeeky in loc sa se bata intre ei?

  3 comentarii

 1. Aia cu jucarii in cocina porcilor e penala rau de tot =)) . Parca o si vad pe mamaitza de la tzara cum ii pune porcului Gigel o ratzusca daia galbena de cauciuc sau si mai bine o roata daia ca la hamsteri =)) . Multe din noile reglemantari nu numai ca-s aberante ci si haioase :P . Noi sa fim sanatasi

    (Citează)

 2. Ii da vreun squeeky din ala de slabeste porcul la 20 de kile alergand toata ziua dupa jucarie :))

    (Citează)

 3. La cât de nemâncaţi sunt purceluşii noştri cred că juăriile astea vor fi o masă copioasă pentru două măseluţe :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus