un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost anul 2006 pentru mine

31 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

L-am inceput in aceeasi companie in care il voi si termina in aceasta seara, si voi incepe 2007-le, si asta ma bucura. Sa intri in noul an alaturi de cam toti prietenii apropiati este un lucru minunat.

La inceputul anului 2006 eram in ultimul semestru de scoala. Cel mai usor semestru la Electronica, pt ca doar la un curs trebuia sa si notez ce ne zice proful, la celelalte stateam degeaba. Era un fel de mare relaxare, o viata fara alte griji decat ce orar am maine, si dupa ce s-a terminat si sesiunea, a inceput vacanta. De fapt semestrul 2, in care stateam acasa tot semestrul si teoretic lucram la proiectul de diploma pe care urma sa il predau in iulie. Aveam tema luata, dar din februarie pana prin mai am stat absolut degeaba toata ziua, cea mai buna perioada a facultatii cred. Prin mai am inceput si eu sa caut material, sa traduc, sa alea… lejer asa, pana in iulie era gata. Am prezentat-o, a fost bine, am terminat facultatea. Citeam zilele trecute pagina asta, pe care o faceam atunci pe masura ce aparea ceva nou, si am ras acum aducandu-mi aminte de vara, parca prea indepartata deja. In 2006 am devenit inginer (diplomat in comunicatii, ca sa zic toata titulatura din diploma temporara).

Proaspat inginer si deci somer, a inceput vara in care n-am facut nimic special. N-am fost nicaieri misto, n-am vazut nici o tara straina anul asta, n-am facut nimic ce nu facusem inainte. August a fost o luna misto, mai plina de viata. In aprilie incepusem blogul. Lumea ma batea la cap sa ma angajez, am depus CV-uri pe net, m-am inscris la site-uri, am trimis la firme, am fost la targuri de job-uri. Nimic.

Atat de mult imi lipsea scoala, incat dupa ce am biruit in iulie “balaurul cu 5 capete” care a fost Electronica, am simtit nevoia sa fac si un masterat. Pana la urma l-am ales la ASE, ceva pe baze de date la Cibernetica, il termin in februarie 2008, deja nu mai pot de incantare :| Macar colegii si colegele sunt de treaba si e distractie.

Ca sa fie si mai bun anul, in noiembrie m-am angajat la UTI. Intr-o perioada foarte rapida, de 2 saptamani si 1 singur interviu, am trecut de la “bah dar nu ma cauta nimeni sa ma angajeze si pe mine?” la “Product Manager, Divizia Sisteme de Securitate si Militare”. Teoretic a fost un an bun, am terminat facultatea, m-am angajat, au fost mai multe momente bune decat rele. Observ ca m-am schimbat un pic, multe din lucrurile care imi placeau inainte acum nu le mai fac, de ex nu mai am rabdare sa ma uit la filme, nici macar alea foarte bune, ascult muzica mult mai rar decat o faceam inainte, am devenit mai nepasator si mai lipsit de preocupare pt orice chestie care nu e imediata.

Nu vreau nimic pt la anul, nu fac nici o promisiune, nu am nici un obiectiv de indeplinit. Sper doar sa fiu sanatos, fericit si sa-mi mearga bine (evident, doh). Sa nu am eu nici un fel de problema, si sa nu fac altora, sa fiu eu fericit si sa-i fac si pe altii la fel. Peste exact un an sa scriu iarasi un astfel de post si sa zic ca 2007 a fost si mai bun decat 2006.

La multi ani tuturor celor care citesc blogul! Sa aveti un an nou excelent, plin de bucurie si fericire, si sa realizati tot ce va propuneti! Si acum, la petrecere si bautura!

    4 comentarii

  1. Acuma m-am trezit si eu dupa chef :)
    La multi ani si tie Radule!!! Un 07 cel putin la fel de bun( desi acuma suntem membri UE :P ) si multa sanatate iti doresc.

      (Citează)

  2. La multi ani!

      (Citează)

  3. La Multi Ani Radu!

    O cititoare fidela din state,

    Oana

      (Citează)

  4. La multi ani Oana, ma bucur ca iti place blogul!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus