un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Premiile Darwin 2006

30 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Premiile Darwin sunt acordate in fiecare an celor care mor in accidente atat de stupide, incat se considera ca lumea e un loc mai bun fara ei. Procesul de selectie naturala isi spune cuvantul. Anul acesta avem asa:

– Un brazilian a vrut sa demonteze o racheta RPG calcand-o in mod repetat cu automobilul. Cand racheta nu a patit nimic, a dus-o intr-un atelier si a lovit-o de cateva ori cu un baros. Evident ca a explodat, omul a murit, atelierul a fost distrus.

– Un batran din Anglia era in spital, fiind tratat pt o boala de piele cu o crema pe baza de parafina. A fost avertizat sa nu fumeze sau sa nu se apropie de flacari, pt ca acea crema este foarte inflamabila. Evident ca a considerat ca stie el mai bine, a fumat o tigara, cand a stins-o pijamaua imbibata cu parafina a luat foc si omul a murit de la arsuri. Si cica fumatul nu te omoara…

– Doi englezi de 17 si 20 de ani se jucau de-a Razboiul Stelelor, inlocuind sabiile laser cu niste tuburi de neon. Pt un efect vizual in plus, au turnat benzina in ele si le-au dat foc la un capat. Tuburile au explodat, unul din ei a murit.

– Un cuplu american a fost gasit mort dupa ce au intrat cu totul intr-un balon de vreo 3 metri, umplut cu heliu, probabil pt a vorbi pitigaiat. Cum in balon nu era si oxigen, au fost gasiti asfixiati acolo. Acum cativa ani am tras si eu o gura de aer dintr-un balon umplut cu heliu, si da, e adevarat ce vedeti la televizor, vorbesti mai pitigaiat dupa aia, nu a avut nici un alt efect, am lasat niste heliu sa intre in gura si in plamani, am vorbit cateva secunde foarte amuzant, si aia a fost.

– Un american a vrut sa vaneze un peste urias cu un harpon. Asa ca a infipt harponul in peste, dar n-a avut si cutit ca sa taie sfoara cand lucrurile au inceput sa mearga rau, adica atunci cand pestele l-a tras la fundul apei. A fost gasit mort, sub apa, cu sfoara infasurata pe mana lui. Cum spune si articolul original, in acest caz nu se poate spune exact daca omul a prins un peste sau pestele a prins un om.

– In Belize, un tip, si electrician pe deasupra, a inaltat un zmeu folosind pe post de sfoara sarma de cupru. Nu, nu a venit un fulger sa-l curenteze, ci zmeul a atins un cablu de inalta tensiune, si omul a murit.

– Un preot din Gabon, ferm convins ca prin puterea credintei oricine poate merge pe apa, ca Iisus in vechime, a incercat acest lucru, desi nu stia sa inoate. A castigat un premiu Darwin insa.

Intreg articolul aici
. Exprimarea in engleza este amuzanta si face toti banii. Cititi si premiile din ceilalti ani, ca sunt o gramada de faze amuzante.

    1 comentariu

  1. haha :)) preotul ala care a vrut sa mearga pe apa e cel mai tare. :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus