un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Deci… unde faceti Revelionul?

31 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Clasica si enervanta intrebare, stiu. Ce planuri aveti pt asta seara? Si daca raspundeti maine, cum a fost asta seara?

Eu intr-o reeditare a petrecerii de anul trecut, voi petrece revelionul cu prietenii mei, intr-un club inchiriat in Bucuresti, pe la Romana undeva. Muzica stiu ca va fi marfa, sa vedem si in rest cum va fi. Va zic maine.

Parintilor mei le-am facut rost de bilete la Revelionul lui Vanghelie, la Romexpo. De obicei, daca nu erau ei invitati undeva sau daca nu venea lume aici, gateau ceva si se uitau la televizor, dar cati ani poti face si asta? In ultimii ani am vrut sa le fac rost de bilete la Romexpo, dar niciodata nu am stiut cand se pun la vanzare si oricum se vindeau in 3 ore dupa o busculada generala, asa cum si anul acesta ati vazut la stiri. Asa ca de data asta, cu mult ajutor din partea Dianei, careia ii multumesc si pe aceasta cale, am reusit sa fac rost de bilete acolo. 950.000 de lei bucata, dar eu zic ca merita, va fi multa lume, sa aiba si ei la ce se uita si barfi, mancare si bautura pe indelete, vor canta Joe Cocker si Europe printre altii. Apropo de Dan Marian Vanghelie, in fata primariei era parcat un Mercedes clasa S, cu numarul VDM. Ce-i merge…

In Piata Universitatii am vazut la stiri ca au pus o gramada de reflectoare si – zic ei – lasere. Sper sa ajung si pe acolo pe inserate, sa fac niste poze, pt ca la televizor arata foarte misto totul si mica sansa sa mai fie si altadata la fel.

    6 comentarii

  1. Eu petrec in casa unei prietene langa o localitate din Arad, Casoaia, care se zice a fi o statiune (nu ma prea intereseaza de fapt). Voi fi cu inca 26 de prieteni.
    Partea buna: avand in vedere ca suntem intr-o casa in afara orasului, o putem prelungi lejer pana a doua sau a treia zi.
    Partea proasta: Eu sunt designated driver => voi fi nevoit sa-mi caut un culcus si sa ma culc.

      (Citează)

  2. First of all, drăguţ din partea ta că te-ai gândit şi la revelionul părinţilor. Frumos. Poate voi face şi eu asta cândva…

    Laserele de lângă Ateneu, respectiv cele de la Universitate, sunt foarte mişto. Eu le văd zilnic de unde stau :P. Până acum am văzut lumină verde, albastră, verde, roşie, galbenă, violetă. Fain.

    Eu îmi petrec revelionul la o prietenă, un mic party cu 9 invitaţi.
    Pe ultima sută de metri, dar nu în ultimul rând… La mulţi ani!

    PS: nu poti face mai mare fereastra de comment-uri? e stresant de mica :(… Incerci, te rog? Mersi.

      (Citează)

  3. Din pacate nu, nu poate umbla nimeni la pagina de comentarii. As putea sa o fac sa nu mai fie pop-up, ci cum era inainte, dar in cazul asta daca vrei sa citesti comentariile de la un post, tb sa incarci o pagina noua sau pagina postului. Preferam cu popup pt ca asa este mai simplu, sa ai si postul/blogul in fata, in timp ce scrii.

    Nasol sa fii soferul la o distractie. Bine ca in Bucuresti merge metroul toata noaptea, probabil il voi folosi pe ala. Mai nasol e ca pe 2 ianuarie imi revin, pe 3 sunt la munca… s-a terminat concediul…

      (Citează)

  4. A, si sa nu uit, La Multi Ani!

      (Citează)

  5. şi eu fac la o prietenă, vreo 12-13 invitaţi, din care nu cunosc pe nimeni, decât pe ea. :)
    şi apropo, merţanu’ cu VDM, ar putea fi al lui VaDiM. :)
    La mulţi ani. !

      (Citează)

  6. Da, ar putea, dar e mai probabil sa fie al lui Vanghelie Dan Marian :P

    Va zic LMA intr-un post pe care urmeaza sa-l scriu :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus