un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Luxul expus, Versace in RO

17 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Intre 8 si 10 decembrie (poate incepe chiar de pe 7) la Romexpo se va desfasura Luxury Show. Cu o investitie de 80.000 de euro doar in amenajarea pavilionului (mocheta din Belgia, etc) show-ul va prezenta in prima zi moda de lux, in a doua automobile si iahturi, iar a treia zi va fi destinata familiei si vom gasi expus mobilier de lux, design, oferte turistice regesti si diverse altele. Mai multe detalii pe Smart Financial si Metropotam. Programul de vizitare va fi intre 16 si 24, pt ca miliardarii nu se trezesc dimineata sau sunt ocupati intai cu marile afaceri.

Versace a deschis un magazin si in Romania, pe Calea Victoriei. Cu o investitie initiala de 300.000 de euro in amenajare, sunt curios ce preturi vor fi pe acolo. Magazinul prezinta creatii pt barbatii si pt femei, plus accesorii. Evident, oricine se respecta va trebui acum sa-si ia ceva de pe acolo, ca sa se dea mare. Detalii in CN.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus