un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

OJ Simpson marturiseste crima

18 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Probabil ca asa ar suna un titlu de ziar, facut sa atraga privirea cititorului. O.J. Simpson, a carui urmarire pe autostrada a ramas legendara, dar si procesul sau in care a fost achitat de uciderea sotiei si a prietenului acesteia, a scris o carte. Intitulata “If I Did It”, OJ prezinta in aceasta carte cum ar fi procedat el, in caz ca si-ar fi ucis nevasta si pe celalalt individ. Teoretic asa.

Evident opinia publica a luat acest lucru ca pe o confesiune, mai ales ca toti sunt convinsi ca el e vinovat si a scapat la proces intr-un mod cam dubios. Tocmai am vazut emisiunea Larry King Live pe CNN, cu mai multi invitati, si toti spuneau ca e aiurea rau sa-ti omori sotia si sa scoti si bani acum din asta, si indemnau lumea sa nu cumpere cartea. Probabil ca va fi un best-seller insa. Povestea mai mare pe CNN.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus