un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Vineri, 17

17 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Ah, si m-am trezit in aceasta minunata zi, plin de voie buna si energie. La 3 minute dupa ce m-am trezit, deja imi pierise insa… Anyway, targ mare de joburi, la Cercul Militar. Dau sa printez 20 de CV-uri… nu era cerneala in cartus. Il incarc, le printez. Apoi nu aveam capse in capsator :| Bun inceput.

La targ… am dat niste CV-uri. Era ok organizarea, dar mai putine firme decat ma asteptam. Insa mai interesante. Mai socant a fost ca la un stand, ii dau domnisoarei de acolo CV-ul, vede ce scrie la liceul terminat, si imi zice “ah, tu ai fost in Gheorghe Lazar…”. “Da, am fost, si dumneavoastra?”, raspund politicos. “Da, si eu in Lazar. Te tin minte, tu erai a 12-a cand eu eram a 9-a”. M-am cam blocat cateva secunde, dar m-am simtit flatat un pic. Am fost asa nebun in liceu, de ma tinea minte o fata care fusese cu 3 ani mai mica decat mine, dupa 5-6 ani de atunci? Tocilar nu eram (sau erau altii mult mai mari) asa ca nu prin performante m-am remarcat (decat la bac si admitere, unde am fost zeu)… Oare aratam asa bine (si daca da, sper ca inca arat)? A fost un incident in care cam dadusem foc la o clasa din liceu, dar nu venisera pompierii, problema n-a fost facuta prea publica, mi-au scazut aia nota la purtare atunci, dar n-a stiut multa lume ca eu am fost… Ma rog, sa continuam. Dupa faza asta mi s-a parut cam ironic faptul ca tipa aia era cu 3-4 ani mai mica decat mine, dar totusi eu eram ala care-i cerea ei un loc de munca.

Terminat targul, m-am plimbat un pic prin centru. Am descoperit astfel Biblioteca Centrala Universitara, dar despre idiotenia de acolo tb sa fac alt post. Apoi am fost la un interviu, ca m-au sunat unii de la firma mare. Frumos postul oferit, mi-ar placea si mie sa lucrez acolo, dar momentan chiar nu pot sa zic nimic despre ce parere le-am facut. Si apoi cursul de la masterat si in sfarsit acasa, cam obosit. Dar o zi buna, pe total.

  3 comentarii

 1. Cum sa dai ma foc la o clasa ? Erai cam derbedeu :D

    (Citează)

 2. Era ma! Sa-l fi vazut pe atunci…era imbracat cu pantaloni si jacketa de piele…d-aia cu tepi, venea cu “motoru” la liceu, umbla cu cutzite la el si cu bata de baseball. In sfarsit…ameninta pe profesori daca nu-i dadeau note bune. :P. Glumesc…dar oricum…nebun era.

    (Citează)

 3. imi pare rau ca n-am prins evenimentul ala:)) am ajuns cam tarziu in lazar:))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus