un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Romania – Ucraina, sambata, 15:15, Eurosport

17 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

O reusita de exceptie a Romaniei la handbal, ieri am invins cu 25-24 campioana olimpica la handbal feminin, Danemarca. Un meci senzational pe care probabil putini l-au vazut, fiind transmis pe Eurosport 2. Cu multe accidentate neputand juca in meci, cele mai bune romance au fost Valentina Elisei si Luminita Hutupan.

Sambata, cel mai probabil la 15:15, Romania joaca impotriva Ucrainei in semifinala cupei mondiale, iar in cea de-a doua semifinala Rusia va intalni Danemarca. Meciul va fi transmis de Eurosport. Cel mai rau imi pare ca uitandu-ma azi pe site-urile gsp si prosport, pe primul era o mica stire despre aceasta reusita extraordinara a echipei nostre (undeva vreo 3-4 ecrane in jos), iar pe al doilea nimic pe prima pagina, ci numai stiri nesemnificative despre maruntul nostru campionat intern de fotbal si prea multe despre victoria din meciul cu Spania, care a fost un amical pana la urma.

  2 comentarii

 1. Pe Hutupan nu o mai keama Hutupan, ca s-a maritat si ea. Si nu sunt kiar asa de putzini cei care au vazut meciu. Si nu a fost un meci asa de bun al Romaniei, de fapt nici una din ekipe nu a jucat prea stralucit. Sa ne vedem cu ei in finala :D

    (Citează)

 2. Eh, cand zici Luminita Dinu, nu stie multa lume la ce te referi. De Hutupan au auzit multi. De asta vedetele isi pastreaza numele, e mai simplu pt toata lumea.

  Hai Romania maine si duminica!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus