un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

3G

7 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

A lansat si Orange 3G. Bravo lor, momentan merge in doar 2 orase si nu se pot efectua apeluri video catre Vodafone. Totusi, ce e de laudat e ca platesti 0.22 centi/minut pe un apel video si atat, merge si de pe cartela, de pe orice abonament, totul e sa ai telefon compatibil.

Ce vreau eu sa zic e altceva. Vodafone se lauda cu vreo 140.000 de clienti 3G. Ati vazut vreodata vreunul? Ati vazut pe cineva vorbind prin apel video pe strada sau undeva? Ca eu n-am vazut pe nimeni. Telefoane are lumea, ca sunt destule, dar n-am vazut pe nimeni sa foloseasca 3G-ul. Nici aia pe care ii stiu eu, si nici necunoscutii. Culmea, la Vodafone daca iei telefon 3G trebuie sa-ti iei si extraoptiunea 3G, nu se poate fara, cum ziceam mai sus ca e la Orange. Nu ma mira insa, am vazut un interviu cu Liliana Solomon, sefa Vodafone Romania, cu ocazia CERF-ului si abia putea sa se exprime coerent, desi era un interviu in care ea prezenta ce e nou, nu cine stie ce intrebari…

    3 comentarii

  1. mnz | psihopatu' din '96

    07/06/2006 la 1:56 AM

    majoritatea abonatilor 3G de la vodafone (connex) si-au facut acel abonament sau au adaugat acea extraoptiune (ca e si optiune) pentru internet 3G :D nu pentru video calls ;)

      (Citează)

  2. Pai asta zic, ei pe hartie au o gramada de abonati 3G, dar n-am vazut pe nimeni sa foloseasca video calling.

      (Citează)

  3. Am vazut eu odata pe cun coleg facand un astfel de apel , probabil din cauza ca astia de la vodafone au dat la angajati telefoane N70 cu 3G pentru 2 saptamani sa le testeze . Se vede ok cam ca la camera web .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus