un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Filmul Nicoletei Luciu

6 Iun 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am vazut si eu in vreo 10 minute, cu fast forward si mult skip, “celebrul” film Playboy facut cu Nicoleta Luciu. O mare prostie, 70% din film (dureaza fix o ora) sunt interviuri cu Nicoleta, cu fotografi, cu persoane de pe strada, cu nu stiu ce prezentatori de la un radio, imagini de prin reviste, ma rog… banuiesc ca povesteste cum a ajuns pe acolo si cum i s-a parut. Ca un interviu in revista, doar ca e video. Si restul de timp sa zicem ca sunt vreo 5 scene in care o vezi dezbracata, dar nu mai mult ca in revista, in ipostaze de genul “spaland masina”, “seara pe canapea” sau “hai sa fac dus”. Plictiseala totala, cred ca trebuie sa fii fan inrait NL ca sa dai banii pe asa ceva.

  5 comentarii

 1. mnz | psihopatu' din '96

  07/06/2006 la 12:17 AM

  trully boring. il vazui si eu azi dimineata. l-am luat ieri (:| shift+delete imediat ;)

    (Citează)

 2. un link ceva ? sau tre sa il caut pe DC ?

    (Citează)

 3. Il gasesti pe orice tracker acum, si probabil e si pe DC.

    (Citează)

 4. L-am vazut si eu. Aveam o parere proasta despre fata asta. Am avut un coleg de munca amic cu Dinu Maxer, pe vremea cand erau inpreuna. Baiatul asta era sofer, IQ de cimpanzeu, ruda cu Cornel Dinu… si flacaul asta spunea: “e atat de proasta, ca trebuie sa-i explici bancurile, nu intelege decat glume cu tenta sexuala si cat mai porcoase”. Asa ca ma asteptam!

  Din cate femei frumoase avem, ne laudam cu tuta asta!

    (Citează)

 5. Totusi, a luat candva locul 15 la Miss World, cea mai buna clasare a Romaniei. Ca nu o duce mintea prea mult era clar, am citit candva un articol ca desi are carnet de o gramada de vreme si un VW Polo mic, nu stie sa parcheze asa ca mereu cere ajutorul vreunui trecator sa-i parcheze masina… Ce sa ceri?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus