un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

666, Gramofonul iar…

6 Iun 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Azi cica fiind 6 iunie 2006, se poate scrie si 06.06.06 si deci 666. Fascinant, sa tremuram toti. Eu nu cred in din astea, fiind si genul care atunci cand vede o pisica neagra pe strada ma duc sa o mangai, nu fug crizat (am vazut si cazuri triste…). Totusi, pt a observa niste coincidente foarte interesante despre acest numar “al bestiei”, uitati-va pe pagina aceasta. De exemplu suma patratelor primelor 7 numere prime da 666, si alte din astea.

Am updatat un pic ieri postul despre operatiunea Gramofonul (asta cu huburile si pirateria). Sa-l cititi. Azi e un alt articol foarte interesant in Gardianul. Cica politistii fac un print screen in timp ce tragi ceva, sau la share, si apoi se duc la ISP cu IP-ul tau si le cer datele, despre cine esti, si aia e. De observat idiotenia celor care au postat commenturi la articol acolo, cu citate de genul “ipurile nu peste tot se pot vedea .. daca ai un firewall” (wow) si “Nu se poate da “Print Screen” prin DC in mod normal. Pentru a captura imagini de pe calculatorul victimei, aceasta ar trebui sa aiba instalat un program gen remote admin sau un program de tip backdoor, care este ilegal.” (dau politistii pe ecranul lor, dumbo) si “Folositi un firewall. De ex un zonealarm . Nu scapa nimic nici din interior carea afara nici invers” (daca nu scapa nimic, cum mai intri pe huburi?). Oricum, la cati au virusi si spyware si fac clickuri peste tot, nu ma mir. Nu stiu de ce are lumea impresia ca politistii care fac asta sunt unii care ieri au auzit prima oara de internet, e de ajuns sa fie unul ca mine (fara sa ma laud, tb doar sa stii cum functioneaza o retea si ce e un ip si unde e scris) si gata ar fi puscaria plina.

E si o lista cu persoane anchetate penal banuiesc, si prin ce au incalcat lista. De ex “ 1. Parchetul Tribunalului Bacau – 1008/P/2005 din 16.01.2006 – Iarovschi Remus Mihail – Inc. a instalat si stocat un nr. de 12 sisteme de operare „Windows“ 98 si un nr. de 31 jocuri de calculator, conform listei anexate la procesul-verbal si capturilor de ecran imprimate pe un numar de 16 file. Prejudiciu: 81.447.698 ROL si 25.170.538 ROL;” si altele. Cititi acolo.

  1 comentariu

 1. nu cred in asa ceva…acuma asteptam 7.07.2007, ziua bateriilor chinezesti de doi lei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus