un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rusinica Rapidului

8 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Mi se pare urat ce a facut Rapidul. Nu au stiut sa piarda si sa termine campionatul cu fruntea sus, chiar daca pe locul 2, dupa un sezon in care s-au afirmat ca o echipa tare. Probabil auzind ca la Vaslui era 0-2 in minutul 10, nu le-a mai pasat ce fac. O atitudine des intalnita la echipele noastre, care atunci cand vad ca nu mai au sanse, incep cu suturi la disperare si actiuni fara nici un sens pe teren. Doar ca Rapidul a facut mai multe, au inceput cu faulturi si pumni, si cica tot arbitrul i-a furat. Pai cand ii pui arbitrului mana in gat, sau ii arunci o minge in cap, mai poti zice, cu o figura inocenta, ca ai fost furat? Probabil va zice ca i-a impins cineva mana la gatul arbitrului, ca tot e la moda scuza :P Sau iesirea lui Coman, ce-a fost aia nene? Si cand s-a batut penalty-ul, jucatorii rapidisti n-au mai stat la linia careului ci au intrat si au alergat paralel cu ala care executa lovitura, la intimidare probabil. Asta inseamna sa nu stii sa pierzi si sa-ti dai in petec cand nu merge cum vrei tu, in loc sa accepti situatia si sa termini macar cu fruntea sus.

Un articol interesant pe Hotnews, scris de Ionut Baias, aici. Porneste de la declaratia lui Viorel Moldovan “un jeg de tara si un campionat jegos” si ce-a mai declarat dupa meci, de parca nu coechipierii lui ii aruncau mingea in cap arbitrului. Articolul incepe cu “Atunci cand toata viata ta n-ai facut altceva decat sa alergi dupa o minge si ai castigat din asta un munte de bani incepi sa crezi ca poti emite teorii pretentioase cu aceeasi nonsalanta cu care-ti arunci tricoul peste garduri sau iti dai cu gel pe freza.”, cititi-l pe tot ca e interesant punctul de vedere.

    2 comentarii

  1. Daca eram in locul arbitrului, le-as fi facut in ciuda si nu as mai fi accordat ultimul cartonas rosu. :D
    I-as fi lasat sa se chinuie pana in minutul 90. :P

    Da, au aratat ca nu stiu sa piarda. Oricum, sunt sigur ca nici Steaua nu ar fi stiut sa piarda daca ar fi fost in situatia Rapidului.

      (Citează)

  2. Trebuie sa intelegem. Chiar daca ne supara adevarul, nu suntem un popor educat. Cand taranul roman a plecat de la talpa satului, a lasat acolo cel mai important lucru, bunul simt!

    Asa si aici, Rapidul a facut dovada neputintei, suferintei si lipsei de bun simt! Si imi pare rau, pentru mine a fost cea mai frumoasa echipa a campionatului, sunt stelist, dar am puterea sa recunosc. Acum mi-e sila, de ei, de Moldovan (pe care-l admiram) si de Dinu Vama, care ca naiba, pleaca la Poli, a doua mea iubire!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus