un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Chestii marfa pe Google

8 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am gasit alte functii misto ale Google, poate stiati de unele din ele, poate nu. Dupa chestii de succes precum Google Toolbar, Picasa, Google Earth, calendar online, Desktop Search, Search Suggest, calcul tabelar si multe altele, iata ca tot descopar diverse la adresa Google Labs unde sunt grupate toate. Cele mai misto mi se pare Google Reader si Google Page Creator.

Google Reader e facut pt feeduri, dar mult mai bun decat metoda implementata de Firefox, si e mai apropiat de stilul Opera din cate am inteles. Adaugi feedurile acolo, ti le arata unul sub altul, iti arata ce e nou, poti citi si ce e mai vechi, mi se pare foarte util. Este la adresa http://www.google.com/reader/ si mai jos si o imagine facute de mine azi pt Linkmania.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iar Google Page Creator face niste pagini simple, doar text si imagini, un titlu ceva. Totusi sunt hostate automat la ei, de ex la http://nwradu.googlepages.com/ si aveti nevoie doar de un cont de Gmail pt a beneficia si de acest hosting micut. Mi se pare ideal cand trebuie facuta o pagina cu un scris si un titlu si o imagine, un anunt, o ceva, cum am facut eu instructiunile de ex pt jocul de fotbal, pt ca e rapid si dispare problema hostingului. Adresa este http://pages.google.com/

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus