un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Podul de peste Herăstrău

30 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

tur_herastrauAți făcut vreodată turul “mare” de lac Herăstrău? E o plimbare destul de obișnuită deja, lungă de 6 kilometri, în jurul lacului Herăstrău. În weekend este plin de oameni care fac acest tur, unii chiar în jogging de câte 2-3 ori la rând.

Lacul este mare de tot, așa că întoarcerea se face pe podul de cale ferată. Este ciudat de tot și mi se pare periculos. Uneori apare trenul și claxonează lung de tot pentru a se asigura că nu sare vreun neatent în fața lui. Dacă nu vrei să mergi pe șine, ai la dispoziție un trotuar mic de tot. Cei cu biciclete sau role se cam chinuie la urcarea pe pod, unde au de urcat prin pietriș și mai nou pe niște trepte înguste.

N-am văzut niciodată pe cineva trecând pe sub pod în continuare. Acolo “întoarce” toată lumea. Prin urmare, de ce nu face PMB sau Administrația Parcurilor sau cine s-o ocupa de astea un pod suplimentar, lângă cel de cale ferată, pentru pietoni? Mie mi se pare riscant ca o grămadă de copii să traverseze pe cel de cale ferată, unde o mică neatenție se poate transforma într-o tragedie.

Dacă nu ați făcut această plimbare, în weekend luați-vă o sticlă de apă și parcurgeți un tur, o să vă placă.

    7 comentarii

  1. Decat un tur de Herastrau mai bine doua ture de IOR, si nu trebuie sa te cateri pe niciun pod.

      (Citează)

  2. Fix in ultima poza trece un biciclist pe sub pod

      (Citează)

  3. Daca fac pod raman carmacii de vaporase fara meserie.

      (Citează)

  4. e scump domn’le… e scump.
    mai bine facem o telegondola :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus