un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie și fotbal – 17 iunie 2024

17 Jun 2024  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

EURO 2024

Astăzi este ziua cea mare, joacă România! Avem următoarele trei partide astăzi:

 • România – Ucraina: ora 16
 • Belgia – Slovacia: ora 19
 • Austria – Franța: ora 22

Pronosticurile mele sunt 1, 1, 2. Puteți să le scrieți pe ale voastre mai jos în comentarii, iar dacă vreți să vă înfruntați cu alți cititori ai blogului, intrați în liga făcută de mine pe Match Predictor pe site-ul oficial al competiției.

Nu că vreau să mă laud, dar momentan sunt pe locul 1 acolo după 7 meciuri (acum începe declinul 🤣). Aș fi putut avea avans și mai mare, dar am greșit-o chiar eu. Am pus că primul gol va fi dat de Eriksen de la danezi și așa s-a și întâmplat și am luat multe puncte pentru asta, dar la echipa care va da primul gol am pus… Slovenia. Nu Danemarca.

Și apropo, felicitări lui Christian Eriksen pentru că a marcat ieri golul pentru Danemarca. În 2021, la primul meci al echipei la europenele de atunci, Eriksen s-a prăbușit pe gazon după un atac de cord. Au fost scene oribile de resuscitare. I-a fost salvată viața și i s-a montat un pacemaker. Iată-l jucâsnd din nou la cel mai înalt nivel și marcând.

Este prea devreme ca să știm titularii României, dar sunt sigur că astăzi vor curge știri întreaga zi.

Tot pe această temă am primit un comunicat despre cum TCL montează unul dintre cele mai mari televizoare, un TCL X955 Max de 115 inci diagonală, la terasa Hop Garden (intersecția Splaiul Unirii cu Mihai Bravu, “sub pasaj”). Cred că este un model asemănător cu cel importat de Linus, are 20.000 de zone de dimming și panel quantum dot mini LED. Dacă n-aș fi singur cu Alice toată săptămâna asta, m-aș duce până acolo doar ca să văd televizorul.

  5 comentarii

 1. Locul 2, ce chestie

    (Citează)

 2. 2. ”Construit” înseamnă doar asamblat piese de trotinetă cu acoperiș aduse de-a gata din Turcia și China ca să eludeze taxele, pe cînd ei ne ard la trecerea Bosforului cu vapoarele…

    (Citează)

 3. Kuba vrea sa construiasca niste mizerii. Cred ca ar putea sa inchirieze un atelier de la un liceu industrial. Ar fi de ajuns pentru “automobilele” lor

    (Citează)

  • De ce ai vrea sa construiesti o fabrica pt niste jucarii cu baterie de calitate indoielnica, pe care le poti lua oricand de pe Aliexpress cu cativa $ ?!

   Toti ruptii-n cur produc azi gunoaie de “inalta tehnologie”!
   Turcii, baieti simpatici dar in termeni de inovatie tehnologica ar trebui sa ramana la kebab, baklava si sarailii acolo unde concurenta nu-i va atinge probabil niciodata.

     (Citează)

 4. Ce vremuri, cand facea PCGarage oferte de Black Friday cu carcasa Tesseract BF la 99 de lei si coolerele Gammaxx 300 si 400

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus