un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gone in 180 seconds

14 Jun 2024  ·

AUTO  ·

25 comentarii

Zilele trecute mi-am găsit mașina bombardată de niște păsări pe capotă, așa că după niște drumuri prin oraș m-am dus rapid la spălătoria cu jetoane din zonă.

Știți cum intri prin jocurile GTA cu mașina bușită într-un garaj și câteva secunde mai târziu se deschid din nou ușile și ieși cu ea impecabilă? Așa am fost eu. M-am simțit ca în GTA, chit că n-am revopsit-o.

Am mers la spălătorie. Era o cabină goală. Am intrat acolo. Am introdus în aparat un jeton care-mi rămăsese de la o spălare anterioară.

Am dat cu detergent rapid toată mașina, apoi am apăsat butonul de clădire. Poți schimba programele în mijlocul lor. Aparatul spunea că mai am 137 de secunde de clătire. Vreo 10 secunde încă a curs apă cu detergent, dar apoi am avut 2 minute pentru a clăti mașina.

După ce am clătit-o bine, încă mai aveam 37 de secunde, așa că am mai clătit la ea, după care m-am urcat înăuntru și am plecat.

Am stat 3 minute cu totul la spălătorie. Lângă mine era unul care-și dăduse cu spumă activă pe mașină și se uita cum se scurge lent de pe ea — iar când am plecat eu tot asta făcea.

Asta îmi place la spălătoriile cu jeton, nu pierzi vremea în ele. Și o dovadă a faptului că probabil merg foarte bine este și faptul că jumătate din salonul Auto de la București din octombrie 2023 era ocupat de firme ce vindeau astfel de echipamente, ca să nu mai zic de ceea ce se vede cu ochiul liber prin oraș.

  25 comentarii

 1. Am găinaț pe mașina. Am fost si am spalat-o la fise si-am postat un articol pe tema asta. Blogging 2024, de asta ce citesc eu pe tine :)

    (Citează)

 2. Mai bine scrie ceva despre The Acolyte, ca stiu ca esti fan Disney si SW.

    (Citează)

 3. Oi fi plecat repede din spalatorie, da’ recuperezi cat stai la încarcat.

    (Citează)

  • Spălătorie cu încărcare, asta ar trebui.
   În practică e ok cu încărcarea. Dacă merg la Mega Mall, abia am timp să intru la o cafea sau să iau ceva de mâncare și se încarcă full. Iar dacă încarc aici la mine la piață, de obicei las mașina câteva ore.

     (Citează)

  • Apropo de asta ….. cum se impaca apa cu curentu? Ca statiile de incarcat electrice, n-au acoperitoare. Daca lasi masina in parcare la kaufland de ex si vine o ploaie d-aia mare, nu intra apa pe la mufa aia? E chiar asa etansa?

     (Citează)

 4. Sorin:
  Pai a scris, avea masina plina de Acolyte dar dupa 180 de secunde a scapat de el

  bahahahahahaha

    (Citează)

 5. nuradu in ianuarie 2025:

  2024 a fost un an bun, am publicat X articole, o medie de Y pe zi

  majoritatea junk precum asta, sa fie la numar.

    (Citează)

 6. Nu stiu cum ai reusit sa speli masina cu un singur jeton. Eu am nevoie de minim 3 jetoane sa o spal si sa o clatesc.
  Bine, nici nu am gasit spalatorii unde un jeton sa tina 180 de secunde.

    (Citează)

 7. Sorin:
  Pai a scris, avea masina plina de Acolyte dar dupa 180 de secunde a scapat de el

  Comment-ul zilei :))))

    (Citează)

 8. C:
  Zici ca scrie pe banii tai

  nu scrie pe banii mei, dar face bani cu mine ;)

    (Citează)

  • Mai taci bah.
   Ce de bani face Radu cu un pierde vara care comenteaza doar mistouri…

     (Citează)

  • Așa se explică citatul

   Știți cum intri prin jocurile GTA cu mașina bușită într-un garaj și câteva secunde mai târziu se deschid din nou ușile și ieși cu ea impecabilă? Așa am fost eu. M-am simțit ca în GTA, chit că n-am revopsit-o.

   Face bani prin diverse metode pe spinarea cetățenilor onești. Ar fi interesant un articol de continuare să ne spună câte steluțe vedea când a intrat cu mașina.

     (Citează)

 9. Doamne, ce masina urata! :(

    (Citează)

 10. GabrielG: nu scrie pe banii mei, dar face bani cu mine ;)

  Ăsta e comentariul zilei.

    (Citează)

 11. nwradu:
  N-am avut timp, dar am auzit de bine.

  Nota 4 pe IMBD, 16% de la public pe rottentomatoes, dar Radu a auzit de bine. superb.

    (Citează)

  • De fapt a scazut sub 4, se apropie de trei.
   The power of one, the power of two, the power of many :))))))))

     (Citează)

 12. Ce e rău să te bucuri și din lucruri simple. Nu știu cât costă un jeton, dar eu fără 10 lei nu reușesc să o spăl. Și da, aștept 1 minut să acționeze spuma respectivă. În plus observ și destule comentarii, uneori nici articolele interesante de duminică nu adună atâtea comentarii.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus