un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scările rulante de la Universitate sunt iarăși în lucru

19 Apr 2024  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Cred că mai mulți oameni au văzut unicorni decât scările rulante de la Universitate în funcțiune.

Eu țin minte că, atunci când eram copil și licean, nu funcționau niciodată. Apoi au fost cândva reparate și modernizate, au funcționat poate un an, iar apoi au reînceput problemele lor, fiind mai mult oprite decât “rulante”.

Nu mi-e clar de ce. În fond, alte guri de metrou nu au probleme și dovedesc că se pot construi scări rulante care să reziste la ploaie și ninsoare, dacă asta o fi problema.

O fi stația Universitate bântuită. Poltergeist în acțiune. Oricum, scările sunt din nou demontate și poate vor fi montate altele. Poate acestea vor rezista chiar 2 ani!

  6 comentarii

 1. Din postările de pe Facebook ale primăriei generale, scările de la Universitate erau scări rulante pentru interior, de aici și toate problemele. Acum s-a făcut achiziția unor scări rulante pentru exterior.

    (Citează)

 2. Statiile de metrou au in general iesirile acoperite, aici ploua si ninge direct pe scara. Coroborat cu ce spune Em mai sus, e surprinzator ca au mers si un an.

    (Citează)

  • Unirii, Tineretului, Romana, Aviatorilor …. sunt multe care au iesire cu scara rulanta semi acoperita si nu au avut probleme dese.

     (Citează)

 3. Radu: “Oricum, scările sunt din nou demontate și poate vor fi montate altele. Nu mi-e clar de ce”:
  Asa de scârță imi e sa mai comentez pe aici… Volum de litere sa fie.

  Totusi, pentru o informare:
  -Scarile de la universitate vor fi inlocuite, nu reparate.
  -Procedura a fost demarata mai demult, dar exista niste etape legale, care au fost intre timp depasite (proceduri de achizitie, licitatie, contestatii etc)
  -S-au achizitionat 8 scari noi
  -Scarile vechi au fost scoase cu macaraua una cate una in timpul noptilor din ultimele saptamani
  -Urmeaza inceperea montarii scarilor noi

  Cam ca la carte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus