un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune de la Revoluția Prețurilor de la eMAG

17 Apr 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Espressorul automat De’Longhi îmi place. Are râșniță incorporată, face cappuccino și latte, are și carafă și spumează automat laptele. Costă 1.799 lei redus de la 2.199 lei. Cel mai mic preț anterior a fost 1.899 lei, prin ianuarie.

Mașina de spălat Samsung 9 kg are de asemenea un preț bun la 1.899 lei. Motor invertor, program de abur, eco bubble, ușiță de adăugat haine în timpul spălării. A mai fost pentru scurt timp la acest preț la început de martie, dar în rest majoritatea magazinelor o vând la peste 2.300 de lei.

Televizor TCL de 65 inci la 2.000 de lei. Dacă vreți unul Mini LED de 55 inci cu Google TV și 100 Hz, costă 2.699 lei, mai mic decât în ultimele luni.

Kit-ul DJI Mic de lavaliere wireless și receiver are un preț bun.

Samsung S24 Ultra costă acum 6.199 lei și mai primiți 500 de lei bonus dacă dați înapoi un telefon prin Flip, deci ajunge la 5.699 lei.

Samsung SmartTag2 scade la 115 lei, vreo 10 lei mai puțin decât de obicei. Review aici. Poate vreți și husă.

Multe oferte pentru mașini de spălat vase și alte electrocasnice mari pentru cei care renovează acum.

Puteți lua detergent de mașină de spălat vase Finish 70 de capsule all-in-1 cu 59 de lei, un preț de 0,84 lei/capsulă. Soluția de igienizat mașina costă 19 lei și mai este redusă suplimentar cu un cod pentru Genius.

Aer condiționat LG. Air Fryer Tefal la 300 de lei.

Fierul acesta de călcat vertical cu abur Zass ne-a simplificat mult viața. Pornește imediat, calcă haine ușor șifonate după stat împăturite sau pe umeraș.

Loțiune de protecție solară Bioderma SPF50 pentru copii. Reduceri la scutece diverse. Astea sunt mereu binevenite.

Reduceri la cafea. Sunt inclusiv reduceri la câteva cafele Mabo. Reduceri la ciocolata Feastables de-a lui Mr Beast.

    15 comentarii

  1. 🍽️🍽️🍽️

      (Citează)

  2. Am luat pastile pentru masina de vase marca proprie Lidl, 100 pastile 40 de lei.

      (Citează)

  3. Povesteste mai mult despre chestia aia de calcat cu aburi, urasc operatiunea si vine vara, cand trebuie schimbate 2 tricouri pe zi.

      (Citează)

    • Am o d-aia p-acas. Chiar mai rasarita, ceva whirpool sau rowenta parca. La cererea doamnei, in special ptr perdele. Dupa ce m-am lamurit cu calcatu, am zis ca poate o fi macar buna la spalat faianta pe post de spalator cu aburi. A fost asa buna ca de vreo 2 ani aduna praf printr-un dulap. Si cu asta am zis cam tot.

        (Citează)

  4. deci ti-au picat linkurile. La mine nu merg.

      (Citează)

  5. Gabi Udrescu:
    Și cum spală?

    Excelent. Am luat si eu si n-am vazut diferente intre ele si ce am mai folosit: Somat, Fairy Platinum, Finish Ultimate (din astea mai am o gramada).
    Cu program de 30min de obicei, masini Bosch si Electrolux.

      (Citează)

  6. 35 de lei 60 de grame de ciocolata Mr Beast. :)))

      (Citează)

  7. Nu cred ca sunt prea multi cei care cumpara ciocolata Feastables in Romania, tinand cont ca este de 5-6 ori mai scumpa decat branduri premium, cum ar fi Lindt si Cadbury.

      (Citează)

  8. Mie mi-ar fi jena sa promovez ceva redus cu 10 lei. :)

      (Citează)

  9. Sa incepi articolul cu link-uri profitshare cu o pocnitoare de (asa zis) espressor iar la final cafea de specialitate de la mabo. Asta inseamna sa fii influencer.

      (Citează)

  10. @nwradu: chesita asta cu interesul legitim pe care trebuie sa-l dezactivez aiurea de vreo 4 5 ori inaitne sa apuc sa citesc ceva pe blogul tau e moartea pasiunii.
    Nu zic ca nu trebuei sa ai reclame sa sa in general sa castigi pe urma muncii tale, ca e o munca in spate, dar cine te-a invatat ca asa trebuie te folosesti du datele mele personale te-a invata prost.
    Nu zic ca n-o sa mai dau pe aici dar e un criteriu destul de important.
    Gandeste-te ca -lenes fiind m-am apucat sa scriu atat pe chetia asta.
    Foloseste critica asta ca in mod construciv.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus