un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

World of Warships adaugă primul comandant român și iată cum să-l obțineți încă de azi

14 Mar 2024  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Dacă jucați World of Warships, vedeți că update-ul de astăzi introduce și primul comandant român în joc. Personajul se numește Andrei Teodorescu și are toate replicile rostite în română de un actor cunoscut. Intrați aici ca să-l descărcați și să vă faceți cont, dacă nu aveți deja, și folosiți codul de invitație TEODORESCU pentru a primi și noul comandant român.

Eu mă joc World of Tanks încă din 2013. On și off, cu multe pauze, dar este cel mai longeviv joc al meu. Îmi place pentru că un meci este scurt, dar suficient de complex și plin de tactică încât să fie mereu distractiv.

World of Warships este un joc similar, dar cu nave de război. A fost lansat în 2015 și a ajuns acum să adune aproape 400 de nave și submarine din prima parte a secolului 20. Ai la dispoziție distrugătoare, cruisere, battleship-uri și portavioane din marina mai multor țări din lume, plus câteva submarine, iar update-ul care se lansează astăzi aduce, de exemplu, câteva crucișătoare noi în marina Commonwealth.

Jocul poate fi jucat gratuit.  World of Warships are un model freemium, iar dacă plătiți pentru Premium pe ce perioadă vreți voi, veți acumula mai multă experiență și mai multe credite după fiecare bătălie. Poate fi jucat fără probleme însă fără a băga vreun ban în joc.

Luptele se dau pe hărți cu insule, cu echipe mari. Fiecare tip de navă are avantajele ei, distrugătoarele sunt rapide și pot detecta submarine, portavioanele pot lansa avioane suport, navele sunt de multe niveluri și pot fi upgradate în ce direcție vrei tu etc. Dacă știți World of Tanks, Warships este echivalentul său, dar pe mare.

Andrei Teodorescu, noul comandant, vine și cu un clip amuzant de introducere:

Cum spuneam, pentru a avea noul comandant, un jucător nou poate să intre aici și să-și facă un cont folosind “TEODORESCU” la cod de invitație. Dacă aveți deja cont în WoWS, intrați tot acolo și veți primi o misiune specială ce vă poate da noul comandant la final. Un update de joc la jumătatea lunii aprilie îl va face oricum disponibil tuturor jucătorilor.

Vocea sa din joc este a lui George Lungoci, un actor cunoscut de teatru și televiziune, dar vocea lui este probabil cunoscută celor cu copii sau care se uită la desene animate, pentru că a făcut foarte mult dublaj pentru filme celebre.

Poate fi văzut în multe, Filantropica, Las Fierbinți, Garcea și oltenii, Secretul lui Zorillo și altele. În desene animate, însă, poate fi auzit în producții Cartoon Network (Courage câinele fricos, Ed, Edd și Eddy, Scooby-Doo etc), dar și în filme precum Toy Story 4, Madagascar 3, The Nut Job și altele. Acum și în jocuri de calculator.

    1 comentariu

  1. Deci pt cei care aveau nelamuriri de ce nu va raspunde Radu la comentarii….el nu dovedeste sa traga cu tunul de dimineata pana seara.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus