un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 martie 2024

22 Mar 2024  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Pe lângă: mall-ul Promenada va fi extins.

Titlul amuzant al zilei:

Spre deosebire de toate celelalte firme care au construit roboți care obosesc și mint…

  5 comentarii

 1. @Orange
  Aici sunt banii dumneavoastră. (folosit de Traian Băsescu pentru a semnala drumuri construite când era Ministrul Transporturilor)

    (Citează)

 2. Orange e aici…imi aduce aminte de o vacanta cu parintii pe litoral. Am comandat inghetate la pahar la o terasa. Iese ospatarul cu o tava cu niste pahare imense cu inghetata, topping, frisca si ciocolata. Taica-miu, vazand ce faine sunt alea si crezand ca sunt ale noastre, zbiara de la masa: “AICI!”. Ospatarul se apropie si zice: “Astea sunt profiterol, dumneavoastra aveti din alea mici, simple.” :)

    (Citează)

 3. Stie cineva cu cat se scumpeste “Max”? Ca nu-mi imaginez ca ma vor lasa sa pastrez abonamentul de 3 euro la lansarea “hbo max”

    (Citează)

 4. Sorin:
  Stie cineva cu cat se scumpeste “Max”? Ca nu-mi imaginez ca ma vor lasa sa pastrez abonamentul de 3 euro la lansarea “hbo max”

  Nu au menționat, dar vorba aia, mai e timp până în Mai.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus