un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

9 jocuri bune care se lansează în aprilie

30 Mar 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Stellar Blade este pentru mine jocul lunii aprilie, un fel de action RPG cu aspect futurist și boși stil Elden Ring, dar sunt și alte jocuri care par interesante pregătite de lansare în această lună.

Sons of Valhalla

5 aprilie, PC. Jocul arată ca un paltformer 2D și are grafică pixelată, dar promite și base building și un gameplay mai complex decât pare la o primă vedere. Dacă este executat corect, nu m-ar mira să devină popular, cum au făcut-o și alte jocuri surpriză precum Dave the Diver.

Children of the Sun

9 aprilie, PC. Jocul este un puzzle-shooter. Altfel spus, ești un soi de lunetist care trebuie să se prindă în ce ordine ar fi bine să-și elimine inamicii pentru a distruge bazele inamicilor, care sunt o sectă ciudată. Prezentarea include și o mecanică interesantă în care poți controla glonțul după ce a plecat din armă.

Din cum arată gameplay-ul, jocul încearcă să deghizeze violența grafică, abordând un aspect diferit al inamicilor, care au tot felul de măști probabil pentru a evita fix scene precum cele din Sniper Elite. Un demo este disponibil pe Steam.

Yet Another Fantasy Title

10 aprilie, PC. Jocul este un RPG top-down, dar cu o componentă puternică de comedie sau parodie inspirată de diverse lucrări populare acum. Ar putea fi amuzant.

Final Fantasy 16: The Rising Tide

18 aprilie, PS5. Un DLC pentru FF16, iar cei care au jucat jocul original și le-a plăcut probabil vor fi interesați de el.

Tales of Kenzera: Zau

23 aprilie, toate platformele. Jocul este un platformer din genul metroidvania. Din trailer, pare că va plăcea celor care au jucat cu plăcere recentul Prince of Persia.

Another Crab’s Treasure

25 aprilie, toate platformele. No joke. Jocul este un adventure soulslike, dar cu grafică mai de desen animat, foarte colorată și plăcută vizual, probabil adresându-se unor gameri de vârste mai mici.

Manor Lords

26 aprilie, PC și console. Jocul este unul de strategie cu aspect și de city building, un fel de Total War combinat cu Settlers pe base building. Ar putea fi bun pentru cei care-și doresc bătălii de amploare.

Sand Land

26 aprilie, toate platformele. Jocul este un RPG cu vehicule, bazat pe niște manga de la creatorul Dragon Ball.

Stellar Blade

26 aprilie, PS5. Pământul s-a dus pe copcă sub o invazie de monștri extratereștri. Oamenii au fugit pe alte planete în spațiu. Eve este o domnișoară cu aspect clasic pentru jocuri japoneze, adică merge la luptă îmbrăcată sumar și cu o sabie mare-mare.

Ea este trimisă pe Pământ să vadă care mai este situația pe aici, iar trailerul o arată descoperind supraviețuitori și luptându-se cu monștri, boși și altele pentru eliberarea planetei. Se prezintă bine, dar jocul poate fi la fel de bine și prost, dacă nu are o mecanică bună de luptă sau devine prea repetitiv. Vom vedea.

Dave the Diver, unul dintre jocurile de succes din ultima vreme, foarte apreciat, ar trebui să se lanseze pe PS4 și PS5 tot în aprilie.

    4 comentarii

  1. Multe din jocurile noi sunt mult prea complicate.

    “The modern AAA game production process has become too bloated and resource-intensive. Not really all that long ago, the top-selling games used to be made by a few dozen people at most; now, it’s not uncommon for an AAA game to have hundreds of people in its credits. Starfield has over 4,000 people credited on the game.”

      (Citează)

  2. Stellar blade 🤭

      (Citează)

  3. Sons of Valhalla – arata excelent.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus