un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

6 jocuri interesante care se lansează în luna martie

1 Mar 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Deja este luna martie și se vede că anul acesta nu începe bine pentru industria de gaming, ceea ce confirmă așteptările că vânzările totale de jocuri vor scădea în 2024. Pentru această lună, de exemplu, am găsit un singur joc cu potențial mare. Încep cu el.

Rise of the Ronin – 22 martie

PlayStation 5. Din gameplay, jocul seamănă cu Ghost of Tsushima combinat cu Assassin’s Creed și cu un pic de Batman. Acțiunea are loc în Japonia în perioada când țara începea să se deschidă către occident, în special către britanici. Tu ești un ronin, un samurai devenit mercenar, ca să fie astfel o justificare pentru toate quest-urile pe care le iei în acest open-world RPG.

Ce nu-mi place mie este că producătorii au luat prea multe libertăți artistice cu uneltele pe care le ai la dispoziție. Omul nostru are un grappling hook de zici că-i Batman, plus un fel de deltaplan cu care zboară pe acolo. Câtă vreme jocul va avea însă o poveste bună și o progresie bine gândită, care nu te lasă să te plictisești, va fi bun.

Taxi Life: A City Driving Simulator – 7 martie

Toate platormele. Vrei să stai în trafic și când te joci? Acum poți face asta în Taxi Life! Jocul nu doar că te pune să conduci, dar are și componente de management de mașini și de alți șoferi angajați de companie. În plus, are loc în Barcelona, iar din trailer orașul pare fidel reprodus.

Ar putea fi genul acela de joc relaxant și non-violent pe care îl caută mulți.

Outcast: A New Beginning – 15 martie

Pare un fel de Farcry pe o planetă îndepărtată, dar cu o atmosferă veselă.

Alone in the Dark – 20 martie

Toate platformele. Poate vă plac jocurile survival horror. Mie nu îmi plac. AitD este un remake al unui joc clasic de acum multă vreme.

Dragon’s Dogma 2 – 22 martie

Toate platformele. Jocul este un RPG high-fantasy, continuarea unui joc mai vechi al Capcom. Avem dragoni, regate, intrigi, o mulțime de monștri mari și mici. Ar putea fi bun.

Outpost: Infinity Siege – 26 martie

PC. Uite aici un tip interesant de joc: strategie real-time combinată cu tower defense și cu first-person shooter. Din ce văd în trailer, îți construiește apărare, dai și ordine privind cine ce și cum atacă, dar poți oricând să sari înapoi în first person mode ca să tragi chiar tu cu arma în dușmani. Ar putea fi foarte bun.

Mai sunt câteva jocuri notabile în această lună:

  • noi jocuri WWE și MLB, dacă vă pasionează sporturile de la americani.
  • Horizon Forbidden West Complete Edition, care include jocul și DLC-ul său.
  • Prison Architect 2
  • Planet Zoo de console.

    2 comentarii

  1. Outcast este o serie mai veche de jocuri, nu m-am apucat de ele, dar si precedentele pareau luminoase si in culori vesele.

      (Citează)

  2. A incercat careva Tomb Raider remastered? Am auzit că e destul de bine făcut?

    Helldivers se joacă careva, e destul de lăudat din câte am văzut.

    Eu unul cred că o să reiau Last Epoch, a fost lansată versiunea 1.0 recent și mi-a plăcut ce am văzut până acum.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus