un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 1 martie 2024

1 Mar 2024  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  4 comentarii

 1. Am comentat în trecut la articulul despre veniturile record ale Meta.
  Între timp am intalnit pe cineva care vindea niște produse făcute în still vintage. Își facea promovarea pe FB si Instagram. De anul trecut de prin septembrie îmi spunea că costul promovării a crescut f mult, încât a ajuns să cheltuie 30%-50% din venituri doar pt asta.
  A decis să renunțe la afacere.
  Sunt curios dacă veniturile record facute de Meta vor continua sau dacă a fost o stare tranzitorie până la instalarea noii realități.

    (Citează)

  • Cred ca Facebook/Instagram sunt bune pentru promovare atunci cand esti la inceput de drum. Apoi, dupa ce iti faci o anumita baza de clienti, probabil ca este mai bine sa incerci sa ii fidelizezi cat mai repede si sa ii aduci pe site-ul tau propriu.

     (Citează)

  • Și mie mi-au spus mai multe persoane că a crescut costul promovării pe FB. Cred că este și concurență mai mare și deci costul crește.

     (Citează)

 2. Am căutat “plan” în dicționar cu sensul de “abonament” și nu l-am găsit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus