un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 9 februarie 2024

9 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

  17 comentarii

 1. Ikea oricum crescuse preturile in nesimtire in ultimii 2-3 ani.
  Emag altex flanco isi scot parleala tot pa carca clientului. Mai fac niste promotii gen cumpara acu cu doar 200 lei kakareaza asta, redusa de la 100.

    (Citează)

 2. https://www.theinformation.com/articles/apple-develops-a-foldable-clamshell-iphone

  Chiar salutam faptul ca Apple nu intra in zona asta de folds. Inca mai sper sa nu vad un iPhone din asta stupid. Să își concentreze resursele in inovare…

    (Citează)

 3. “Google Bard devine Gemini”
  Oare cand va fi valabil si pentru Romania?

    (Citează)

 4. Legat de stirea cu Slack, exista o alternativa lansata de baietii care au facut Basecamp si Hey. O cumperi si o detii, fara abonamente lunare per user and co.:

  https://once.com/campfire

    (Citează)

 5. “London Underground Is Testing Real-Time AI Surveillance Tools to Spot Crime”

  Tool-ul ala nu apuca vara, o sa fie inchis ca “va duce la amplificarea rasismului”

    (Citează)

 6. nwradu:
  Este știut de ceva vreme ca lucrează la pliabile. Dar nu te pot obliga să le cumperi, deci de ce te supără?

  nu inteleg care e obsesia asta cu “nu te obliga nimeni sa cumperi”. normal ca nu te obliga nimeni, dar tu, ca si client sa zicem fidel, poti sa iti doresti ca o companie sa nu intre pe o anumita piata, nu? ce-i cu intrebarile asta? ii zici tu ce sa-l supere si ce nu? poate ca are actiuni la apple si ii e frica ca lansarea unui pliabil va duce la scaderea pe bursa.

    (Citează)

  • Take a chill pill bro, ca nu i-a zis ZIS nimic, l-a intrebat.
   Go take a wank or something, poate te mai destresezi.

     (Citează)

 7. La 3 ai scris suspendare dar e cu executare in știre.

    (Citează)

 8. Si eu am renuntat la Disney +.
  Diferenta era de 7 lei, nu asta a fost problema. Dar mesajul pe care mi l-au trimis era asa: “ne dorim sa producem si sa-ti oferim content mai bun in viitor”. Asta era motivul pentru care imi cereau sa platesc mai mult. Lasa, mai bine sa vad ce veti oferi si vorbim dupa despre bani.

  Ma mai deranjeaza si efervescenta si entuziasmul cu care vin la inceput si iti promit marea cu sarea ca sa te prinda de client. Apoi dupa un timp, schimba regulile. Si cel mai nasol e ca, probabil, fac asta premeditat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus