un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 februarie 2024

8 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Reclame despre tehnologie la Super Bowl:

  12 comentarii

 1. Cand vor lansa Apple telefoane pliabile, ceea ce ar fi indubitabil o tampenie pentru ca le-ar strica stilul definitiv si complet, va fi evident si pentru ultimul parameci de fan al companie ca Apple nu inventeaza nimic, nu inoveaza nimic si nici macar nu produce nimic.

  Nu ma inebunesc dupa produsele GreenCell, am luat acumulator compatibil cu vechiul meu laptop MSI EX300 si isi pierde incarcarea in cateva zile de nefolosire.

    (Citează)

  • Gaelex: produsele GreenCell

   acumulatorul meu green cell (inlocuire intr-un laptop mai vechi) s-a umflat (la propriu) in 6 luni.
   da, era pus intr-un laptop vechi cu intel care are destule momente cand se incalzeste, dar pentru asta era vandut..

     (Citează)

  • Eu iau apple nu pentru inovație, ci pentru execuție. Pentru că execută bine.

   E ca și ideea aia: e plină lumea de idei. Și eu am idei. Și tu ai idei. Toți avem idei. Însă ăia care le pun în practică în ceva sustenabil, profitabil și scalabil sunt cei care câștigă.

     (Citează)

 2. “Write code for my 3D open world game…” – deci de aia au cumparat Bethesda, ca sa faca codul open source prin Copilot :))

    (Citează)

 3. L-am auzit pe Ciordacu vorbind ieri la Digi dupa ce testase un Duster. Cu greu m-am abtinut sa nu vomit pe televizor.

    (Citează)

 4. Realitatea augumentata este deja folosita la castile HUD pentru pilotii militari. Problema e ca acum va putea fi folosita pe niste baieti care piloteza drone la un pret accesibil…

    (Citează)

 5. Bidem poate să vorbească? Probabail ca AI-ul era programat să nu termine propozitiile și să termine xu cuvinte neinteligibile.
  Imi este jena de abuzul la care este supus bătrânul ăsta.

    (Citează)

 6. Ce e inedit la încărcătorul ăla? Anker are așa ceva de multă vreme: https://www.anker.com/eu-en/products/a2668

    (Citează)

 7. NY Times zice pe undeva in stirile de azi ca in spatele apelurilor telefonice cu vocea lui Biden, e ceva companie din Texas.

    (Citează)

 8. „in spatele apelurilor telefonice cu vocea lui Biden, e ceva companie din Texas.”

  Tehnici rusești împrumutate de prietenii magari.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus