un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 7 februarie 2024

7 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  2 comentarii

 1. GoPro introduce si niste facilitati noi, cum ar fi 25GB stocare in cloud pentru filmari facute si cu alte device-uri nu doar camera de la ei. Iar Premium+ ofera 500 GB storacare pentru asta. Urmeaza sa testez acel beneficiu de inlocuire a camerei pe baza abonamentului, mi s-a spart display-ul de pe fata. Sunt curios daca a mai incercat cineva de pe aici.

    (Citează)

  • Da, functioneaza. Deschizi caz la ei, te suna sa le povestesti putin despre cum s-a intamplat si detalii despre livrarea noii camere. Dupa cateva ore/zile te suna cineva de la plati ca sa dai datele de card pt plata (ai o taxa de 100/150e de platit pt aceasta inlocuire).
   Lor le trimiti doar camera, fara baterii si alte accesorii.
   Mie mi-au inlocuit un 8 cu lentila sparta cu un 9.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus