un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 februarie 2024

6 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  3 comentarii

 1. BTW, de câteva zile nu mai merge feedul de RSS pe Feedly sau cu întârziere foarte mare.

    (Citează)

 2. Stirea cu Tarom a fost dezmintita, iar cea cu Wizz are mari lacune, de ex Iasi – Santorini nu a mai fost operata din septembrie 2022.

    (Citează)

 3. Update 10:17 AM EST: When contacted by Gizmodo, Dante Lentini confirmed that the video was a “skit” that he made with friends and that he wasn’t arrested.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus