un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 februarie 2024

5 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Rusia a pierdut 350.000 de militari în Ucraina.

iFixIt teardown pentru Vision Pro:

    8 comentarii

  1. Este greșit link-ul cu rezultatele financiare Adobe sau poate ai vrut să scrii Apple și atunci link-ul este corect.

      (Citează)

  2. Cum a făcut Netflix?
    Eu am “partajat” cu fratele meu contul și nici el, nici eu nu am primit vreo atenționare, vreun mesaj, ceva care să ne zică ceva despre asta.

      (Citează)

    • Cum zice Scorpy asa e si la mine. Pe laptop/calc merge. Pe aplicatia de pe TV nu mai merge. Presupun ca ei presupun ca tv-ul nu-l iei cu tine asa des cum iei un laptop.

      Oricum, urat ca dupa o astfel de manevra numarul conturilor create noi a inceput sa creasca, astfel inspirand si celelalte servicii de streaming sa faca miscari anti-client. Asta arata cat de subreda este puterea noastra de a ne impotrivi unei actiuni anti-client, atunci cand suntem dependenti de serviciul oferit.

      Eu unul am reusit sa ma abtin sa fac un alt cont. Ori nu m-am mai uitat ori am pus laptopul la hdmi-ul tv-ului si tot aia e ca inainte.

        (Citează)

  3. Adrian:
    Cum a făcut Netflix?
    Eu am “partajat” cu fratele meu contul și nici el, nici eu nu am primit vreo atenționare, vreun mesaj, ceva care să ne zică ceva despre asta.

    Presupun ca fratele locuieste la alta locatie, nu ?
    Am si eu impartit contul cu membri ai familiei si au avut probleme doar cei care il foloseau pe TV pe un alt IP. Pe laptop / mobil inca merge.

      (Citează)

  4. Merge și cu telefon (macar odată la 30 zile sa vizitezi conjugal “locuinta” contului tău Netflix)…și împins pe chromecast 3 sau 2 în orice locație vrei tu.
    Nu merge cu chromecast alb google tv sau firestick uri deși sunt și alea mobile..

    Și mai mere cu vipien* bun fără niciun fel de artificiu.. deci se poate dacă se studiază un pic de optimizare financiara a streamingului de subzistență partajată..

    Cu smartdns și vpn poți sa împaci caprele vecinilor cu varza de la noi..sa meargă toate odată..

    *nu e voie sa spun care

      (Citează)

  5. Asa saraci sunteti tovarasi cititori? E 10 eur pe luna netflixul, cat doua beri la restaurant. Sau 3 cafele. Chiar asa de prapaditi sunteti? Aa, da, principii, aha.

      (Citează)

    • N-ai prins vremurile cand trageau vecinii cablu tv prin pereți. Unul avea abonament și restul palierului lua de la el. Și decodor de hbo din piață. Plus controale cu poliția… ce vremuri!

        (Citează)

  6. Am o banuiala ca atata timp cat imparteala contului se face de catre utilizatori care folosesc acelasi furnizor de internet, nu se intampla nimic.

    La mine cel putin nu a comentat nimic cand m-am conectat si din Berceni pe alt PC, si n-am ajuns inca intr-atat de paranoic incat sa ma gandesc ca au vazut la Netflix ca sunt si eu in zona cu telefonul in buzunar.

    In schimb am avut o problema si a trebuit sa schimb locatia pentru “acasa” din cauza ca in absenta mea unul din televizoare de acasa se conectase pe Romtelecom in loc de RDS.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus