un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 21 februarie 2023

21 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: legea care interzice vânzarea de energizante către minori a fost adoptată de Parlament.

  4 comentarii

 1. Legea cu energizantele e excelenta. In randul scolarilor nu mai e la moda sa bei suc, daca esti “cineva” dai 7 lei pe energizant. Zilele trecute eram in auchan la sucuri, vin 4 copchii de max clasa a 9a, jap iau 4 energizante si pleaca. La ora 2. O sa fie trist la 20 ani sa iei pastile de inima.

    (Citează)

 2. Sorin:
  Mai ramane sa o si aplice cineva

  De ce nu s-ar aplica ? E la fel ca la tigari / alcool.

  O sa fie enervant la casele la care ne scanam singuri cumparaturile pt ca va trebui sa mai asteptam dupa un supervizor si pt aceste produse ca sa valideze varsta.

    (Citează)

 3. de acord.
  astept si legea care sa nu permita cafea sau capucino.
  bei prea multe te inteapa inima ..
  ca la 18 ani fara o zi nu esti eligibil dar dupa inca 24 ore, da.
  si ar fi fain ca in usa alcool de la 21 de ani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus