un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 februarie 2024

2 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: BRD România ar putea fi de vânzare.

    7 comentarii

  1. Surpriza placuta faca cu Rheinmetall, majoritatea investitorilor se opresc in Ungaria. Apple e admirat dar o si merita in mare parte, adica profit, samsung care se da rival adevarat, din pacate nu sta chiar bine, dar macar e sustinut puternic pe blog. Huawei ma mira ca sunt atacati pentru patente ciordite, in ultima vreme aveau gura plina cu inovatie.
    https://9to5mac.com/2024/02/01/apple-earnings-q1-2024/

      (Citează)

    • Gloriosul lider al Ungariei începe să fie cam ocolit de lumea civilizată. În special în cazul ăsta, când vorbim de producție legată de armată.

        (Citează)

    • ori ai scris prost , ori ai inteles prost.
      Huawei detine patentele, deci da-au gura plina de inovatie.

        (Citează)

  2. E pe bune mutarea lui Hamilton la Ferrari?

      (Citează)

  3. Asdad2005:
    E pe bune mutarea lui Hamilton la Ferrari?

    Da

      (Citează)

  4. In legatura cu faptul ca BRD ar fi de vanzare este doar un fake news.
    Nu este adevarat si confirmarea este venita din interiorul BRD :)

      (Citează)

    • Da, dar pe de altă parte ce să zică și ei? Chiar și dacă ar fi de vânzare, ar nega asta până cu 1 minut înainte de a anunța noul proprietar. Adu-ți aminte cum nega Telekom că ar fi de vânzare.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus