un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Viața aventuroasă a altora, ediția 2023

3 Jan 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

GoPro lansează la final de fiecare an o compilație a celor mai spectaculoase momente filmate cu camere de-ale lor și trimise de cei care le-au surprins.

Mă uit în fiecare an fascinat de… tot: de curajul unora, de zonele spectaculoase în care sunt, de nivelul la care ajung sporturile extreme și, în principiu, de ce fac unii pentru distracție sau relaxare sau adrenalină.

    10 comentarii

  1. Vorba unui prieten, GoPro isi scad vanzarile cu filmele astea. Cand ma uit la ele imi dau seama ca n-are niciun sens sa imi cumpar GoPro, viata mea nu va fi niciodata nici pe departe la fel de interesanta.

      (Citează)

    • Cred că din contră, îți iei GoPro sperând ca măcar 1% din ce-i acolo să faci și tu. Poate data viitoare la mare închiriezi un caiac și dai de câteva ori din lopeți etc

        (Citează)

    • Daca inchiriez un caiac la mare o sa fiu mai preocupat sa nu ma inec :)

        (Citează)

    • Da, poate o sa fii preocupat sa nu te ineci. Dar daca ai si o camera GoPro pe care o montezi intr-o pozitie fixa pe caiac, poate o sa ramai si cu cateva amintiri.

      Sau daca te dai pe tiroliana si ai o camera GoPro montat pe casca, cand revezi filmarile peste 2-3-5 ani, o sa-ti reamintesti ce curajos ai fost.

        (Citează)

    • Sorin:
      Daca inchiriez un caiac la mare o sa fiu mai preocupat sa nu ma inec :)

      Îți dă și vestă, că altfel n-aș fi mers nici eu.

        (Citează)

  2. Cei 5 care au murit cu submarinul langa Titanic, unde se incadreaza?

      (Citează)

  3. Danny Ricc is in the house (secunda 21)!

      (Citează)

  4. Exact de asta am zis ca-mi iau si eu GoPro, ca voi face tot felul de nebunii.
    Cand a venit pandemia l-am incuiat in dulap si acolo a ramas, ma mint de atatea ori ca il voi refolosi, mai bine il vindeam cand a vrut cineva sa mi-l ia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus