un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 ianuarie 2024

19 Jan 2024  ·

ȘTIRI  ·

29 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    29 comentarii

  1. 2 monede de 50 bani, gaurite si legate cu snur de cheile masinii si cheile d-acas. Zbaaaang….mindblowing.

      (Citează)

  2. Din exp unuia care are in masina vreo 5 monezi din alea speciale de deblocat carutul, pe care le uit in masina in 75% din cazuri: daca nu pui deblocatorul ala la chei sa il ai tot timpul cu tine, e degeaba

      (Citează)

  3. Deblocator de carucior de cumparaturi – folosesc o lingurita de plastic pe care o gaseai la ouale Kinder cu crema de ciocolata. De ceva timp le-au inlocuit cu lingurite de carton. Capul rotund intra perfect in locul unde bagi moneda.

      (Citează)

  4. 20 jde lei bucata ai de fer?! Tzeapa curata.

      (Citează)

  5. un ipo sau o ipo?
    :)

      (Citează)

  6. Eu folosesc acest deblocator homemade: https://imgur.com/a/uDv2eXu
    Este pe inelul cheii auto deci il am la mine mereu si bonus, dupa ce deblochez caruciorul pot sa trag de inel si deblocatorul iese afara, ca sa nu lovesc cu podul palmei in chei.

      (Citează)

  7. Louis:
    20 jde lei bucata ai de fer?!Tzeapa curata.

    E 5-6 lei pe Temu. Probabil e de găsit la același preț și prin magazinele “chinezești” de la noi.

      (Citează)

  8. oare cat contribuie chestiile astea care se pot scoate fara sa cuplezi caruciorul la altul, la numarul de carucioare lasate prin parcare….

      (Citează)

    • xixache:
      oare cat contribuie chestiile astea care se pot scoate fara sa cuplezi caruciorul la altul, la numarul de carucioare lasate prin parcare….

      De vină e lipsa de educație, nu chestiile astea de deblocat cărucioare.

        (Citează)

    • Si b) Daca tot e plin de carucioare lasate aiurea in parcare ce nevoie mai aveti de device-ul asta? Luati un carucior de-ala liber si gata

        (Citează)

    • Eu prefer sa gasesc carucioare libere prin parcare decat sa fiu nevoit sa ma duc pana la un anumit loc de “depozitare” care se gaseste departe de intrarea in magazin.

        (Citează)

    • Problemele cu cărucioarele lăsate prin parcare sunt faptul că adesea ocupă un loc de parcare și trebuie să te dai jos din mașină să le ferești ca să poți parca și faptul că vântul le poate trânti de portiera ta.

        (Citează)

    • Aici da, ai dreptate.
      Dar eu as mai mai degraba vina pe magazin, ca nu au 1-2 angajati care sa se ocupe sa adune carucioarele din parcare.

        (Citează)

  9. In EU nu ai voie sa folosesti AI-ul in supravegherea populatiei asa nu stiu ce vor ei sa faca la aeroport dar e ilegal

      (Citează)

  10. GabrielG:
    mama ce tiganie…

    Da, e cam tiganie dar am facut-o acum vreo 7-8 ani cand nu era ceva mai estetic pe magazinele chinezesti… bine, nici Temu nu era, cumparam maruntisuri de pe dx.com.

      (Citează)

  11. john2381:
    un ipo sau o ipo?
    :)

    Nişte

      (Citează)

  12. Hai ca pana ajunge si update-ul la mine, o sa termin Starfield :))
    gg beth.. fmm

      (Citează)

  13. Eu as foarte prefera sa le curete carucioarelor rotile din cand in cand, la gasesc pline de murdarie, materiale textile jegoase, gunoaie… Arata dezgustator si impiedica rularea caruciorului, care in definitiv e tot scopul existentei sale.

    Un simplu spalator cu apa sub presiune ar fi de ajuns, nu trebuia sa puna nici macar vreun sampon in el, doar sa indeparteze grosier mizeria din roti.

    Se inmultesc raportarile ca Aliexpress livreaza din nou prin Posta Romana, care se misca cu eficienta caracteristica, nu care cumva sa dezminta necesitatea de a o arde si rade de pe fata pamantului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus