un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: Fool Me Once (Netflix) este foarte bun

11 Jan 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

22 comentarii

Fool Me Once este de fapt este o mini-serie în 8 episoade, nu un serial propriu-zis. Este adaptarea unei cărți polițiste scrise de Harlan Coben, un scriitor de romane de acest tip.

Mini-seria este foarte bună. Soțul lui Maya Stern este omorât și poliția investighează cazul. În paralel, și Maya Stern descoperă niște ciudățenii și începe și ea propria investigație. Lucrurile par a se lega de multe alte evenimente precum moartea misterioasă a surorii ei, de familia bogată a soțului, de evenimente din tinerețea acestuia, de tot felul de rude și prieteni cu propriile interese șamd.

Totul este conectat, sunt multe întorsături de situație, iar povestea din Fool Me Once este bine scrisă și bine filmată și te ține în fața televizorului pentru toate episoadele. Este una dintre cele mai bune producții Netflix văzute în ultima vreme, la mai multe!

    22 comentarii

  1. Netflix are o serie de ecranizari ale romanelor lui Harlan Coben, asta nu e cea mai reusita. The Stranger, Stay Close si Gone for Good sunt mai bune.

      (Citează)

  2. Personajul principal mi s-a parut foarte antipatic, un bully. Nu am putut simpatiza deloc cu toate magariile pe care le face si cum se comporta fata de celelalte personaje. Cu greu am terminat al doilea episod dupa care am zis pas. Cum s-a scris si mai sus, exista ecranizari dupa Harlan Coben mult mai bune.

      (Citează)

  3. eu am renuntat dupa 15min din primul episod pentru ca mi se parea prost jucat/filmat si nu m-a prins deloc. dar poate mai incerc o data

      (Citează)

  4. Mie mi-a placut filmul..; desi sunt unele momente in care ai senzatia ca e un film ieftin, povestea castiga. EU m am uitat si mi a placut.

      (Citează)

  5. Mini-seria asta este un gunoi.
    Jucat prost de toti actorii, dialoguri inutile si aberante. Situatii complet absurde si lipsite de orice logica.

    Harlan Coben are intr-adevar cateva ecranizari decente, dar nu este cazul acesteia.

    Sper ca este doar un trolling fin acest articol.

      (Citează)

  6. O porcarie la care am renuntat la jumatatea episodului 2. Personaje lipsite de continut, joc actoricesc prost sau gresit regizat, cam ca tot ce e pe Netflix in ultima vreme.

      (Citează)

  7. Nu cred ca pe cronica de film ne potrivim la gusturi.
    Pe tehnologie am găsit lucruri utile aici.

      (Citează)

  8. Tot pe Netflix sunt cateva serii mult mai bune decat asta: Echoes, Pieces of Her, Inside Man, True Story, A Nearly Normal Family.
    Pe Amazon am vazut in timp si mi-au placut Three Pines, Panic, Wilderness, The Devil’s Hour.
    Ar mai fi si pe alte platforme cateva: A Murder at The End of The World, The Undoing, Sharp Objects, The Serial Killer’s Wife.

      (Citează)

  9. Bun serialul, cu multe intorsaturi.

      (Citează)

  10. Am vazut recent The Sopranos pe HBO max.
    Sanse sa ii gasesc un inlocuitor de aceeasi calitate – minime.

      (Citează)

    • incearca si Dallas, e cam din aceleasi vremuri.

      PS: foarte misto Sopranos, dar totusi ar fi trebuit vazut pana acum.

        (Citează)

    • :))))
      “totuși ar fi trebuit văzut până acum”

      e vreun deadline la filmele astea? daca nu le vezi te faci de râs sau cum?

        (Citează)

    • dny:
      PS: foarte misto Sopranos, dar totusi ar fi trebuit vazut pana acum.

      Sa se scoata de pe streaming, ca e prea vechi /s

        (Citează)

  11. Zau ca nu l-as fi terminat daca nu am obsesia de a afla finalul. Incredibil de prost, personajul principal foarte enervant si toata lumea joaca dubios.

    Mai bine uite te la society of snow

      (Citează)

  12. Fool Me Once este un serial Netflix polițist, nu vreo capodoperă de Oscar. Sunt actori de televiziune și au potrivit-o bine.

      (Citează)

    • Zau omule, cu cine te certi? E un serial foarte prost, cu actori slabi… si zici ca nu ti-a placut Rebel Moon? :) Fiecare cu piticii lui, mici sau mari…

        (Citează)

  13. The Wire e un serial polițist cu actori de televiziune, nu un film de Oscar. Nu are supereroi :(

      (Citează)

  14. Nu am rezistat, mi s- a parut slab!

      (Citează)

  15. când titlurile articolelor conțin “este foarte bun” e clar ce iese…eu intru pentru comentarii. :-)

      (Citează)

  16. Nu l-am terminat, fiindca ma opresc dupa maxim 2 episoade daca nu ma tine atent. Din alea, a fost suficient sa zic ca sunt destule seriale mai captivante chiar si pe Netflix (de ex The Innocent, Clickbait, Vortex). Sau noi din UK si tot stil britanic, de ex. Hijack (AppleTV+).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus