un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocul Guardians of the Galaxy este gratuit pe Epic Store (luați-l, este foarte bun!)

5 Jan 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Epic Store a tot dat gratis diverse jocuri în perioada aceasta, dar nu titluri foarte mari. Acum, însă, până pe 11 ianuarie oferă gratuit Guardians of the Galaxy. Luați-l de aici, merită.

Jocul a fost lansat în octombrie 2021. L-am jucat atunci și mi-a plăcut foarte mult, iată review-ul meu. Acțiunea este bună, umorul curge bine, luptele devin spectaculoase atunci când începi să combini abilitățile personajelor.

Povestea este, însă, foarte bună și cu teme destul de mature precum pierderea familiei, răzbunare, ce înseamnă prietenie adevărată șamd. Chiar neașteptat de adâncă povestea în astfel de elemente, jocurile cu super-eroi fiind de obicei destul de lame, pe principiul “o să le cumpere oricum fanii”. Chiar și trailerul de mai jos îl face să pară așa, deși nu este cazul.

Mi-a plăcut jocul când l-am cumpărat acum doi ani. Acum că poate fi luat gratuit, nu ratați ocazia de a-l avea în cont.

    8 comentarii

  1. Luat si pus pe Legion Go :)

      (Citează)

    • Uuu! Cum merge consola, ești mulțumit? De ce lenovo și nu rog ally?

        (Citează)

    • Merge foarte bine. Lenovo pentru ecranul mai mare, FPS mode si doua USB-C-uri + problemele cu SD Card-urile la Ally. Sunt foarte multumit de ea, dar nu as recomanda-o unuia care nu vrea “sa intre” mai mult in detalii sau are o problema cu Windowsul. Am si un Steam Deck si acolo lucrurile sunt mai simple, dar ca si experienta Go-ul e net superior. Go-ul nu e chiar o consola portabila “start and play”. SD-ul e mai mult tipul asta de consola, mai ales daca ai totul in Steam si jocuri compatibile certificate. La Go trebuie sa cauti un pic setarile potrivite, sa stai ceva prin Adrenaline de la AMD, sa vezi ce merge mai bine intre integer scaling sau RSR (FSR) in functie de joc etc. tot felul de chestii care mie personal imi plac, dar altora cel mai probabil nu. Tocmai i-am facut si un upgrade de m.2 la 2TB. Ce nu imi place insa e timpul de viata al bateriei in jocurile AAA, dar cam asta limitarea tehnologica acum. Cu un powerbank extern faci lucrurile ceva mai tolerabile.

        (Citează)

  2. L-am luat pe PS5, era gratis cu ceva motiv, nu mai stiu daca de la abonamentul Plus sau care era motivul. Dupa 10 minute de joc nu se poate emite o parere, deocamdata imi placu.

      (Citează)

  3. Luat, merci. De la tine am auzit de jocurile gratis de pe Epic si am adunat o colectie destul de mare.

      (Citează)

  4. L-am termiant si eu cand a fost pe Xbox Game Pass. Mi-a placut foarte mult.

      (Citează)

  5. E foarte fain jocul, l-am jucat pe PS5; sugerez sa-i dati o sansa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus