un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri: Guardians of the Galaxy este foarte amuzant

7 Jan 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Tocmai am terminat Guardians of the Galaxy. Este un joc excelent.

Partea de joc este bine făcută. Ești Star-Lord, ai echipa uzuală la dispoziție și trebuie să salvezi galaxia de un monstru mare pe care-l eliberezi chiar tu din greșeală. Grafica este bună, iar unele capitole au loc în zone SF foarte grandioase dpdv vizual. Sunetul este și el excelent, a fost buget mare la personaje.

Mi-a plăcut și gameplay-ul. Cei din echipă te pot ajuta cu diverse manevre și lovituri speciale, există inclusiv posibilitatea de a le combina pentru o eficiență mai mare. Luptele pot deveni repetitive, dar nu și dacă folosești din plin puterile celorlalți și te distrezi făcând asta. Povestea este bună, iar unele alegeri de-ale tale au și o mică influență în cursul jocului șamd. Per total, este de bine la toate capitolele.

Jocul strălucește cu adevărat la umor și dialoguri. N-am mai râs de mult așa bine. Probabil n-am mai râs niciodată așa mult la un joc video. La fel ca în film, replicile cinice sau ironice ale lui Drax sunt foarte amuzante. Toate dialogurile, de fapt, sunt foarte bune, toți fac constant mișto de Peter Quill sau de raton, apoi de Adam Warlock și acesta înapoi de ei. Și nu sunt 2-3 dialoguri de acest tip, ci constant ai parte de distracție. Când nu te lupți, râzi la dialogul dintre personaje și la situațiile care apar în poveste.

Guardians of the Galaxy este mai adânc decât mă așteptam în unele aspecte. O fi 95% umor, dar în restul de 5% abordează—și o face foarte bine—niște teme destul de dramatice. Toate personajele au pierdut pe cineva drag și vorbesc despre asta. Drax și-a pierdut familia și acest lucru devine important într-un capitol, ocazie cu care și ceilalți vorbesc despre alte drame familiale. Mai rar astfel de subiecte într-un joc și tratate cu dialoguri mature, poate așa cum ai vedea într-un film.

Ah, iar soundtrack-ul este de zile mari, o mulțime de balade foarte bune. Poate fi ascultat pe Spotify. Și bineînțeles că începe cu Rick Astley – Never Gonna Give You Up.

Am plătit 120 de lei pe el pe Epic Store, când era la reducere de sărbători. Destul de puțin pentru un joc lansat așa recent. Luați-l pe consolă dacă aveți una, e mai ușor de coordonat echipa de pe controller, că cei 4 membrii sunt mapați mai bine așa.

 

    4 comentarii

  1. norocosule ! cand ai timp sa te joci?!

      (Citează)

  2. Chiar asta ma joc acum, de pe Epic store luat la reducere si voucher de 10 de dolari cadou a ajuns 110. Intrebare nu ti se pare cam greu pe normal?! Sunt unele lupte in care pur si simplu faci prea putin dmg.

      (Citează)

  3. Un alt joc la care razi cu lacrimi este deadpool, ieșit acum mulți ani.

    What’s the sound of a robot arm clapping?
    Dubstep….

      (Citează)

  4. “… este foarte amuzant”
    Pe tema asta:
    GoodFellas Tommy DeVito “Funny How?” – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=yL9rSwrsMHw

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus