un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultima comandă la Finestore dacă vreți să o primiți până în Crăciun

19 Dec 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

14 comentarii

Așa mi-au spus cei de la Finestore, după ce au făcut și ei programul de sărbători și au corelat cu încărcarea curierilor în această perioadă.

Dacă veți comanda astăzi ceva, veți primi produsele până în Crăciun (livrare gratuită peste 199 lei, apropo). De mâine, deja este mai greu de estimat pentru toate localitățile din țară. Din experiența mea, o comandă nouă este ambalată și predată curierului în aceeași zi în care este lansată, dar livrarea nu știu cât durează în această perioadă aglomerată.

Cei din București sunt mai avantajați, pot ridica ei singuri comanda din depozitul nou de pe Centura București sau pot cumpăra din magazinul Finestore din Bd Aerogării. Programul de lucru și adresele le puteți vedea aici pentru cumpărături sau cadouri de ultimă oră.

Codul SANTA30 vă dă 30% reducere la produsele din Santa’s List, care sunt vreo 1.400 la număr și deci găsiți aproape orice ați dori la preț bun. Am mai dat și eu o comandă:

  • Grande Alberone alb: imbatabil la acest preț pentru băut simplu sau șpriț.
  • Grande Alberone prosecco: după atâta alb, am zis să încerc și un spumant de-al lor. Aș fi vrut Brut, nu Extra Dry, dar nu este în stoc.
  • Două alte vinuri de dat cadou în diverse părți, dar nu zic care. Familie mare, întâlniri multe de Crăciun și după, merge oricând un vin.

Dacă vreți o idee de cadou, Dictator 12 ani este un rom excelent și la un preț foarte bun după ce-l loviți cu SANTA30.

    14 comentarii

  1. Daca tot ai o ureche la Finestore, zi-le ca 2-3 newslettere pe zi e exagerat si ca astfel m-au obligat sa ma dezabonez. GG marketing team!

      (Citează)

    • Nu auzi ca e ultima ocazie sa comanzi? Preturi ca peste tot, dar cele mai bune.

        (Citează)

    • Treaba ta, acum ca nu mai primesti newsletter o iti puna finestore 2-3 articole pe zi pe fiecare blog.

        (Citează)

    • Bagă și ei în perioada aceasta probabil, că e lună de vânzare mare. Eu sunt abonat pentru că uneori dau coduri de reducere doar pe email.

        (Citează)

    • nwradu:
      Bagă și ei în perioada aceasta probabil, că e lună de vânzare mare. Eu sunt abonat pentru că uneori dau coduri de reducere doar pe email.

      ai zis asta de nenumarate ori si de fiecare data dupa ce sterg mailurile cu newsletter si intru pe site, e un mare banner, cu codul, care alearga prin fata ochilor

        (Citează)

  2. Dacă tot ai încă o ureche la Finestore zi-le sa aduca si Mezcal Dos Hombres, nu cred ca e cine știe ce dar măcar asa pentru fani sa vedem cum e.

      (Citează)

    • Eu aș vrea să aducă Teremana a lui The Rock.

        (Citează)

    • Teremana e doar o tequila de Jalisco cu o eticheta personalizata. Ceva gen tuica de prune sau tuica din prune.

        (Citează)

    • Sandu Popa:
      Dacă tot ai încă o ureche la Finestore zi-le sa aduca si Mezcal Dos Hombres, nu cred ca e cine știe ce dar măcar asa pentru fani sa vedem cum e.

      Era un site la un moment dat, daca nu chiar ei, unde puteai sa le spui ce ai vrea sa aduca nou pe site. 2 ani mai tarziu, nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns la acel mesaj, dar nici n-a aparut.

        (Citează)

  3. În august am luat Glenfiddich 12yo cu 135 lei de la eMag, acum probabil e agitație de sezon.
    Old school.

      (Citează)

  4. Vali:
    În august am luat Glenfiddich 12yo cu 135 lei de la eMag, acum probabil e agitație de sezon.
    Old school.

    Azi am luat la același preț de pe emag, au avut voucher de reducere.

      (Citează)

  5. alunelu:
    Vedeti ca e la Lidl mai ieftin. gen 110 parca.

    Ha ? Nu am vazut Glenfiddich niciodata la Lidl.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus