un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 decembrie 2023

19 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Cora devine Carrefour. Un lunetist israelian este acuzat că a omorât 2 femei în Gaza, în fața unei biserici creștine. Jonathan Majors, care-l joacă pe Kang în universul Marvel, a fost găsit vinovat la 2 capete de acuzare. Marvel a renunțat la actor.

    12 comentarii

  1. O sa se dea Spring-ul pe sub mana, numai cu pile. Adevarul e ca e si super bun :/

      (Citează)

  2. La cafea numai buna nu e oferta, cel putin pentru mine.
    Tchibo African Blue care in Mega e 28, in Auchan 27, la eMAG e 35 inainte de reduceri.
    Iar dupa reducere ajunge la 28 de lei, care e la fel ca-n Mega, doar ca am si conditia sa iau produse de minim nu stiu cati lei.

    Right :)

      (Citează)

  3. La cafea trebuia sa dai “stirea” pana la cap. Ai extra 20%, daca esti membru genius si daca dai comanda de minim 199 lei.

      (Citează)

  4. O stire poate mai importantă decat actorul ala despre care nu am auzit. Traficul prin Marea Rosie este aproape blocat din cauza unei grupari Huthi din Yemen care ataca cu rachete balistice vapoarele care cara containere sau petrol.
    Intereseant ce efect poate avea activitatea unui grup relativ restrans. Probabail sunt susținuți de Iran.

      (Citează)

    • Scuze, dar cred ca ai mancat niste cuvinte.
      – Probabail (asta se intamplă, din moment ce) sunt susținuți de Iran.

      Cum altfel, niste rebeli rupti in fund, din cea mai rupta in fund tara din zona Golfului ar putea sa aiba vreodata nesabuinta de a tine ostatica una dintre cele mai importante cai de navigatie din lume?

        (Citează)

  5. Aplicațiile BT sunt o mare mizerie. Oamenii ăia care au gândit porcăriile alea ar trebui să primească restricție să se mai apropie de vreun computer vreodată.

      (Citează)

  6. BobbyR0:
    Scuze, dar cred ca ai mancat niste cuvinte.
    – Probabail (asta se intamplă, din moment ce) sunt susținuți de Iran.

    Cum altfel, niste rebeli rupti in fund, din cea mai rupta in fund tara din zona Golfului ar putea sa aiba vreodata nesabuinta de a tine ostatica una dintre cele mai importante cai de navigatie din lume?

    Newsflash orice organizație ruptă in cur e susținută de anumite state în cazul ăsta Iran și putin de la volodea

    Probabil saudiții o să înceapă să-i bombardeze din nou mai ales ca le tine ostatic petrolul într-un fel

      (Citează)

  7. Păcat de Cora, in 2003 cand aparuse Cora Pantelimon era super. Aveau PlayStation expus să te joci, de acolo mi-am luat mouse și tastatură care au ținut 10+ ani (le-am schimbat ca vroiam ceva mai avansat), de acolo luam cd-uri, dvd-uri. La haine la fel erau foarte buni. Din păcate in ultimii ani erau nefrecventabili: haos pe rafturi, produse lipsă, preturi și de 3 ori mai mari la unele produse față de Kaufland ( conserve de fasole, mazăre). Nu imi dau seama de ce a început declinul acum vreo 6-7 ani.

      (Citează)

  8. Considerand ca acum un an construiau un motor Raptor pe zi, si ca o racheta completa are nevoie de 33+3, probabil planul e sa faca una pe luna.
    Insa mai au cateva construite deja, pregatite de lansare..

    https://arstechnica.com/science/2022/11/spacex-is-now-building-a-raptor-engine-a-day-nasa-says/

      (Citează)

  9. Astept sa vad schimbarea ca vad Cora Lujerului de pe geam, in magazin nu e nimic schimbat, tot Cora looks alike.

    Probabil ca orientare tot “Cora Lujerului” va fi :D.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus