un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 decembrie 2023

13 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante:

Altele:

Pe lângă: garajele în Italia se vând și cu 130.000 de euro.

  6 comentarii

 1. Comedibox, nu are treabă cu Micuțu și Bobonete. Este cealaltă gașcă, Teo, Costel etc.

    (Citează)

 2. Apropo de bauturile astea hidratante, ma mir cum de nu ai vorbit despre fenomentul PRIME in Romania: https://ebogdan.ro/sucurile-prime-hydration/

  Sucurile lansate de youtuberul ala celebru Logan Paul. E isterie in randul copiilor cu aceste sucuri. Apropo de asta.. la auchan le au adus si costa 16 lei, nu 25/35 lei fata de cat costau in unele magazine.

    (Citează)

  • A vrut fiu-meu sa le incerce, am luat 3 feluri. Cand il bei pe ala verde zici ca sorbi din rezervorul de odorizant din toaleta benzinariilor. Nici ala albastru si ala alb nu sunt departe.
   A, si pe junior il doare burta de 2 zile, nu stiu daca e vreo viroza sau e de la indulcitorii aia artificiali din suc, sucraloza si acesulfam.

     (Citează)

  • AU gust de kkt oricum… dar ce face youtubeul din copii in zilele noastre…

     (Citează)

 3. Oare chiar fac Bobonete si Micutzu mii de euro din youtube?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus