un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 12 decembrie 2023

12 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  6 comentarii

 1. Deci pe langa ca “AI” (hai sa fim seriosi , ca e un termen fancy, dar mai mult pentru marketing) nu prea vezi ca aduce trambitatele modificari, acuma companiile il mai fac si lazy , ca sa platesti mai mult pentru el…
  Cine a zis ca AI o sa ne ia locurile de munca mai are de asteptat !

    (Citează)

 2. Ce-i aia zoom de 160 de megapixeli?

  Produsele Baseus sunt in general foarte bune, folosesc cabluri de la ei de ceva timp. Preferatul meu este cel cu hammerhead cu incarcare, transfer de date si video si este indoit la 90 de grade la unul din capete – ideal pentru conectat laptopul la monitor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus