un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Culoarea anului Pantone 2024 este “puf de piersică”

12 Dec 2023  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Peach Fuzz, adică un galben spre portocaliu cu un pic de roz, este color of the year Pantone 2024, zice Iași4U. Să-i fie de bine!

Poate vă amintiți un articol din cele de duminică despre cum se alege această culoare și impactul ei de miliarde de dolari în diverse industrii. Se lansează telefoane cu carcase în aceste culori. Oamenii își vopsesc casele astfel.

Și, într-adevăr, inclusiv în pagina Pantone sunt prezentate astfel de produse. Ruggable are o serie de covoare în această nuanță. Spoonflower are tapete cu fundal peach fuzz. Shades by Shan are lip shine de această nuanță.

    12 comentarii

  1. hai ca nu e rea culoarea :)

      (Citează)

  2. Eu deja am casa varuita in culoarea asta. Sau macar foarte apropiata :).

      (Citează)

  3. Pantone inca e o chestie? Lol.

      (Citează)

  4. Asta e ca aia cu “anul asta cea mai frumoasa femeie este Bianca Dragusanu”?

      (Citează)

  5. Doar eu am citit Panetone?!

      (Citează)

    • Eu citesc asa de fiecare dată, e imposibil altfel. Nu i-a pus nimeni sa își pună un nume atât de ridicol de apropiat de un desert

        (Citează)

  6. Cei care pun botul la astfel de mizerii ale anului sunt niste idioti conformisti cu mintea slabă si daca tot le place in turma, locul lor este la primul abator disponibil.

      (Citează)

    • Toti ne conformam mai mult sau mai putin trendurilor din societate. Poate ca in Romania nu se intampla asta foarte des pentru ca suntem mai saraci. Si din cauza asta nu ne permitem sa ne remodelam casa in culoarea anului Pantone. Si nici sa ne cumparam haine in culoarea anului, le folosim pe cele de acum 5-6 ani.

      In general din cauza saraciei alegem mereu culori neutre cand ne luam haine, masini, mobilam casele, etc. Pentru ca stim ca vor rezista mai mult in timp.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Toti ne conformam mai mult sau mai putin trendurilor din societate.

      Mai mult mai puțin decât puțin mai mult. Mi se fâlfâie de chestii de genul ăsta, ok, conformism în sensul că nu am să mă îmbrac în haine de secol XVI, dar dacă îmi plac hainele negre, păi negru port, indiferent de trendul anului. Dacă îmi plac pereții într-o anumită culoare, păi în aia rămân, nu remodelez că-mi zice nu știu ce Pantalone…

        (Citează)

  7. adica nu e RAL 7016???

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus