un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 9 noiembrie 2023

9 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Pe lângă: BNR estimează că inflația va crește la început de 2024 pe fondul noilor taxe și impozite. Good job, Ciolacu! De asemenea, filmul The Marvels este bun.

  9 comentarii

 1. Vai si amar de cei cu rate, bancile facand profituri record. Gaz scump, energie scumpa, benzina si motorina scumpa asta in masura in care nu sunt justificate preturile – a se vedea media eruopeana. Cel mai slab presedinte si guvern iar asta se simte la buzunar din pacate.

    (Citează)

 2. Din pacate guvernul olandez nu a fortat aceeasi firma chineza sa vanda Nexperia.

  “filmul The Marvels este bun.”
  Doubt.

    (Citează)

 3. 2 ani sa faca un supercharger? Zici ca il fac prin intermediul guvernului romaniei….

  Pana atunci clar nu-mi iau tesla

    (Citează)

 4. explica si mie careva diferentele la oledurile de la LG? de ce plm is atatea ca nu par a avea specificatii diferite, cu ce e diferit/mai bun asta decat C2-ul ala?

    (Citează)

  • gamele scumpe: Sunet+ design+120Hz cu HDMI2.1/ un procesor mai bun /poate un OS mai nou.
   Nu mai stiu piata.Asta era acum 3-4 ani cand am luat.

     (Citează)

  • Se vede diferența dintre procesoare – oledu de acasă se mișcă brici comparativ cu ledul de la job. Plus, diferit la porturile hdmi, ecranul pentru jocuri. Deci, da. 🙄 Mai mulți bani mai multe opțiuni dar merge și mai lejer, gen clasa A și B.
   De la C încolo e pentru boierii cu bani.

     (Citează)

 5. asta cu fabrica de procesoare si guvernul uk as zice ca e un fel de abuz .. daca nu sunt acuzatii ..

  cum ar fi sa fie fortata o firma ramaneasca intr-o alta tara .. asa cam ca digi cu ungaria .. ;-)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus