un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte 6 produse vedetă din ofertele eMAG de Black Friday

9 Nov 2023  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

25 comentarii

Iată încă 6 produse-vedetă din oferta Black Friday de mâine. Și acestea vor fi la cel mai bun preț din an, apropo.

Se pare că geaca Geo Norway din landing page-ul eMAG este un termen generic. În practică, vor avea două produse reduse probabil la acel preț, o geacă de bărbați și una de femei:

Între timp, vedeți că oferta de abonare sau prelungire Genius este deja activă și rămâne până pe 12 noiembrie. Dacă plătiți acum 99 de lei pe un an de Genius, veți primi înapoi 4 vouchere de câte 25 de lei la eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful, practic banii înapoi dacă folosiți măcar o dată aceste servicii.

Eu l-am prelungit ieri. Am acum Genius până în 11 iulie 2025. N-am făcut-o musai pentru vouchere, ci pentru că folosesc din plin Genius pe toate cele patru servicii incluse și mă aștept să se scumpească în viitor, cândva.

Mi-am salvat și un card Mastercard în contul eMAG. M-am uitat pe regulamentul concursului. Acel BMW i4 eDrive35 GranCoupe are valoare de 50.180 de euro și cred că prețul său de listă este chiar mai mare. eMAG are probabil o colaborare cu BMW și obține prețuri mai bune pentru mașini. Se mai dă și un voucher de 7.000 de lei pentru încărcare electrică în rețeaua Renovatio, de parcă BMW-ul nu ar fi fost suficient.

Regulamentul spune că este suficient să faci o singură comandă plătită cu card salvat Mastercard pentru a fi automat înscris la tombolă. Numărul de comenzi nu contează, participi cu o singură înscriere oricum și comenzile pot fi date nu doar pe 10 noiembrie, ci până pe 13 noiembrie la finalul zilei. Tragerea la sorți se va face pe 21 decembrie.

    25 comentarii

  1. Acele Ghete Puma Nieve NU SUNT impermeabile …sunt water repellent ATAT. Nu au nicio membrana tip Gore-tex.

      (Citează)

    • Da, si sunt azi 159 de lei pe hervis, 200 pe epantofi. Fara BF sau minuni.
      “149 lei redus de la 349 lei”. Un produs slab pentru care nimeni nu a platit niciodata 349 de lei.
      GeoNorway nu este un brand premium. Nu a cumparat nimeni niciodata tunica aia patetica cu 449 de lei. Cativa amarati o vor cumpara cu 139 si vor face frigul in ea.

      Se promoveaza astfel false reduceri de pret si falsa impresia ca se vand produse premium la preturi derizorii.
      emag si alte business-uri fac asta intr-o incercare jalnica de a mai stoarce cativa lei de la cumparatorii slab informati si cu educatie precara.

        (Citează)

    • Nu știu ce e aia brand premium, dar nu cred că are nimeni așteptări mari de la o geacă de 400 de lei în 2023. Ceva de calitate trece de o mie de lei, la 400 cauți la Zara. Sau la alte mărci cunoscute pentru așa ceva, dar numai la lichidări de stoc – cu toate că nici atunci nu iei nimic la 400.

        (Citează)

    • AMIN!

        (Citează)

    • Ghetele puma nu sunt impermeabile.
      Le-am luat anul trecut din Hervis, la specificatii scriau impermeabile. Am aplicat si ei ceva solutie pentru impermeabilitate… dar degeaba, copilul era us la picioare

        (Citează)

    • Multam pentru info, tocmai ce voiam sa le cumpar maine fix pt sezonul rece/ploios.
      acum le-am sters din bookmarks :)

        (Citează)

    • Pantofi puma midhigh de piele. Piele de cuc. Mai bine zis, au si piele. In rest mușama.
      Geaca aia e un rahat pansat care nu face 400 lei nici in visele cele mai umede. Gasesti la waikiki de ex geci mai faine, tot la banii aia.
      Ciucaletii aia de copchii nu-s impermeabili, vad c-a zis careva mai sus.
      Cat despre prelungirea genius era cat p-aci s-o fur. Ca banditii scriu ca iti dau 1 mil inapoi. Si cand colo milionu ala e spart in 4 vouchere de 25 lei. Zît.

        (Citează)

  2. geaca nu are buzunare unde sa-ti bagi mainile.

      (Citează)

  3. Iubesc bf la emag. Pentru comentariile de pe bloguri, desigur.

      (Citează)

  4. O sa dorm super-bine maine la ora 7 :)

      (Citează)

  5. Da, produse vedeta.

    In ultimii ani, toate cumparaturile mari le-am facut ori fix inainte de BF, ori dupa revelion. Si preturile au fost mereu decente, cam la fel ca de BF. Cu diferenta ca cumparam exact ce imi trebuia, nu faceam vreun compromis motivat de reduceri.

      (Citează)

    • Saptamana trecuta ne am luat(eu si sotia) 2 geci de la columbia, bocanci, pantaloni…etc. luni am dat totul retur, am comandat din nou si am iesit mai ieftin cu aproximativ 600lei.(fashion days). Vezi ca unele lucruri chiar au reduceri, nu foarte mari, nu cum le promoveaza ei, dar se aduna.

        (Citează)

    • Alin:
      Saptamana trecuta ne am luat(eu si sotia) 2 geci de la columbia, bocanci, pantaloni…etc. luni am dat totul retur, am comandat din nou si am iesit mai ieftin cuaproximativ 600lei.(fashion days).Vezi ca unele lucruri chiar au reduceri, nu foarte mari, nu cum le promoveaza ei, dar se aduna.

      n-ai invatat nimic, nu stii ca inainte de BF se umfla toate preturile?

        (Citează)

    • Au reduceri dar nici eu nu cumpar chestii la pret intreg.

      Reducerile exista si in afara BF. Am cumparat recent un laptop destul de ieftin, ca avea firma respectiva reducere pe site si mai aveam si eu prin corporate benefits cateva zeci de procente discount. Ma indoiesc ca il gasesc la acelasi pret de BF.

        (Citează)

  6. Raducule, fii sincer: daca castigi i4, dai Tesla?

      (Citează)

  7. Lool. Geaca aia pentru barbati:
    M: ultimul produs in stoc
    L: ultimele 2 produse
    S: ultimele 2 produse
    XL: ultimele 2 produse
    2XL: ultimele 2 produse
    3XL: ultimele 2 produse

    O sa fie bataie pe ele, ce sa zic…

      (Citează)

  8. Geaca 139 lei redus de la 449 lei … unele marini sunt acum 199 lei altele 791 lei. Calitatea (Geo Norway) este slaba, o copie dupa Geographical Norway care e o copie a Napapirji.

      (Citează)

  9. PS5 cu disc la 2000 de lei nu e vedeta? Si au anuntat-o cu un nume care nu corespunde nici unei console PS5 listate pe eMAG acum.

      (Citează)

  10. Mi se pare mie sau produsele astea par niște chinezării ieftine( da, stiu, pleonasm) ?

      (Citează)

  11. 75 de lei pentru mine la prelungirea Genius, ca Freshful nu functioneaza in Ardeal.
    Si aia 25 de la Fashion Days sunt in dubiu, ca nu folosesc, dar as putea, sa zicem.
    Deocamdata, pas, mai ales ca mai dureaza pana imi expira.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus