un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 noiembrie 2023

30 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

La mulți ani tuturor celor numiți Andrei și Andreea! Să fiți sănătoși și fericiți!

  13 comentarii

 1. Eu sunt al 10-lea roman, nu am habar ce este sistemul garantie returnare.

  Vaaai, Apple isi da arama pe fata si ne arata ca nu e in stare sa dezvolte de fapt nimic daca nu pot fura gata facut de la altii.

    (Citează)

 2. Uni Wheel – inovație de la Hyundai/Kia
  https://www.autoblog.com/2023/11/29/uni-wheel-hyundai-kia-electric-vehicle-design

  Revoluție?

    (Citează)

  • Meh. https://en.wikipedia.org/wiki/Unsprung_mass. Face roata și implicit volanul să aibă inerție mare și se simte nașpa (la roțile din față cel puțin). Rotițele alea o să facă gălăgie mare. Dacă tot faci compromisuri din astea mai degrabă pui motor în roată unde ai doar un cablu de conexiune la șasiu și atât.

     (Citează)

  • Interesant sistemul. La astfel de lucruri cred că succesul îl dă mai degrabă prețul de producție și dacă deținătorul patentelor reușește să-l impună în piață ca să-l adopte și alții nu-l vrea nimeni pentru că le place soluția deja existentă.

   Invenții bune sunt periodic în orice domeniu, dar unele nu prind.

   În acest caz, nu știu dacă-ți dorești complexitate așa mare pe angrenajul care la propriu dă în gropi și nu este susținut de suspensie, care atenuează șocuri.

     (Citează)

 3. Am epuizat jeleurile, nu mai sunt pe stoc.

    (Citează)

 4. Jeleurile Tetris deja nu mai fac parte din oferta eMAG, mai au cele Space Invaders.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus