un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 noiembrie 2023

23 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Cineva a filmat cu un telescop explozia rachetei Starship. It went down like a champ.

    9 comentarii

  1. Deci a mers BF-ul asa de bine ca mai trebuie sa faca unul. Da. Sigur ca da.

      (Citează)

    • FD au fost singurii care pur si simplu m-au asasinat cu mailuri de BF: “Hai, intra si cumpara!”, “Ce mai astepti, cumpara!?!!?!?!”, “Cumpara baaaa, n-auzi?!?!!?”
      Disperati rau.

        (Citează)

  2. Exista deja butin de “ridicat mana” in Google Meet dar in companii se foloseste si in sali cu 10-20 participanti si acolo nu este toata lumea langa un buton.

      (Citează)

  3. “ideea că unele plăci video Asus au și slot M.2 pe ele, deoarece rămâne canale PCI-Express nefolosite din cele 16 ale portului, așa că poți conecta inclusiv în SSD la placa video.”

    N-am inteles. Am citit, am inteles fiecare cuvant in parte, dar nu am inteles mesajul. Cred ca mai am nevoie de o cafea

      (Citează)

  4. Am primit și pe S22 update-ul la Android 14 de câteva zile.

      (Citează)

  5. Poate ar fi bine sa nu mai promovăm atâta companii chinezești, sau X, cum ii o mai zice acuma cu practicile lor murdare … toată platforma aia e plină de dezinformare

    O busolă morală?! Ceva?! Cumva?!
    Sau nu?

      (Citează)

  6. Vai cum e știrea aia cu Telekom.

    Citez: “”vom iniția procesul de transformare a companiei într-un operator local [bla-bla-bla] și care, în același timp, să ofere suport pentru marile proiecte naționale de digitalizare de care România are mare nevoie.”

    În traducere liberă: am eu o cioacă în guvern și o să începem să câștigăm la licitații, poate chiar pe “siguranță națională” că na… operator local…

    Mai era un băiat care ne-a digitalizat de n-am mai putut. Și el tot local opera, și când n-a mai putut a plecat aici aproape în Serbia, pe semne ca să rămână local.

    Fi-mi-ar silă!

      (Citează)

  7. Vezi că era un articol al lui Liviu Alexa despre cumpărarea Telekom, că de fapt e tot patronul RDS in spate.
    Se cam aberează dar multe lucruri spuse acolo sunt interesante

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus