un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 noiembrie 2023

22 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Insta360 Ace Pro concurează GoPro cu ecran rabatabil și funcții AI pentru filmare low light și apoi pentru modificare clipuri:

Clipul acesta arată mai bine totul:

  11 comentarii

 1. “Emag a deschis toys shop” > Emag a făcut un landing page cu câteva filtre. Super știre, super eveniment.

    (Citează)

 2. cata rautate…

    (Citează)

 3. L-au pus la loc pe Altman la OpenAI.

    (Citează)

 4. Tesla taxeaza suplimentar in functie de ocupare. O sa ajungem ca la bolt, daca e ora aglomerata platesti triplu, ca asa vrem noi sub un pretext random.

    (Citează)

 5. Am vazut astazi ca ar fi aparut GPT 5 (https://chat.openai.com/g/g-jCYeXl5xh-new-gpt-5) dar tb abonament ChatGpt plus. A incercat cineva?
  Totodata a aparut si varianta de chatgpt in care poti vorbi cu chatgpt. Cu accent englezesc dar merge si in romana.

    (Citează)

 6. Louis:
  Așa e, n-ai putut pune și tu un link către Iași4u. :)))))

  of of mai mai…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus